HATİPOĞLU REKTÖR DEMİR’İ ZİYARET ETTİ
NİHAT HATİPOĞLU REKTÖR DEMİR’İ ZİYARET ETTİ
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üyesi ve Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Nihat Hatipoğlu, Batman üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’i ziyaret etti. 3 Mart’a gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaretin ardından şeref defterini imzalayan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Rektör Demir’den Batman üniversitesinin genel ve fiziki durumu hakkında bilgiler aldı. Batman Üniversitesinin Tıp Fakültesine kavuşmak için tüm hazırlıklarını tamamladığını, Batman ve üniversitenin özlemini giderecek olan Tıp Fakültesinin kurulmasını istediklerini anlatan Prof. Dr. İdris Demir, Batman üniversitesinde göreve geldiği günden bu yana yapılan çalışmalarla ilgili olarak Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu bilgilendirdi. Tıp Fakültesi kurulması için gerekçeli nedenlerin yer aldığı kitapçığı Rektör Hatipoğlu’na takdim eden Rektör Demir, ilimizde bir Tıp Fakültesi kurulduğu takdirde Batman’ın sağlık alanında önemli çalışmalara imza atacağını kaydetti.
Batman Üniversitesinin gelişimi ve değişimini yakından takip ettiklerini ifade eden YÖK Üyesi ve Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Rektör Demir’in hem akademik hem de fiziki alanda yaptığı çalışmalardan dolayı kendisini tebrik etti. Batman Üniversitesinin pilot üniversite misyonu ile bölgesel kalkınmaya da önemli katkılar sunacağını kaydeden Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, çalışmalarında Rektör Demir’e başarılar diledi. Ziyaretlerinden dolayı YÖK Üyesi ve Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’na teşekkür eden Rektör Demir, kendilerine günün anısına hediye takdim etti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP “TURİZMDE HAK ETTİĞİ NOKTAYA ULAŞACAĞIZ”
- 02İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 03242 PROJEYE 33,157 MİLYAR TL’LİK YATIRIM
- 043 FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 05AMATÖRDE PLAY-OFF HEYECANI BAŞLADI
- 06HASTANE KAFETERYA VE BÜFELERE SIKI DENETİM
- 07NARKOTİKTEN NOKTA OPERASYON
- 08ÖN KULUÇKA PROGRAMI BAŞLADI
- 09AMATÖR KULÜPLERE 6,6 MİLYON TL DESTEK
- 10EKMEN’DEN MECLİS’TE ÇAĞRI
- 11KENTİN ÇEHRESİ AĞAÇLARLA DEĞİŞİYOR
- 12TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN TOPLUMU BİLİNÇLENDİRME ŞÖLENİ
- 13GÖÇER HAYVANCILIK İÇİN ORTAK AKIL BULUŞMASI
- 14BATMAN'A KÖFTE İSTASYONU
- 15PETROLSPOR 1. LİG’E DEMİR ATTI




Henüz Yorum yok