BAŞKAN DEMİR, MUHASEBECİ VE MÜŞAVİRLERİ DİNLEDİ
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir, 11. Sektör Buluşması ‘Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler İstişare’ toplantısını gerçekleştirdi.
Toplantıya İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Zeyneddin Keskin katılım sağladı.
Uzman Zeyneddin Keskin, Muhasebeci ve Mali Müşavirlere iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili müfredatlar hakkında bilgi aktarımı yaptı. İş yerlerinde tek çalışanı bile olan firmalar için İSG uzmanı şartı zorunlu hale getirildi. Mali Müşavirlerin bu anlamda mükelleflerinin cezai yaptırımlar almaması adına bilgilendirilmesi ve yönlendirmesi amacıyla gerekli tedbirleri ve uyarı yapmaları hususunda bilgi aktarımı yaptı.
BATSO Başkanı Abdulkadir Demir “Lobi faaliyetleri ve Oda hizmetlerinin iyileştirilmesiyle ilgili alınan önlemler hakkında bilgilendirmeler yaptı. Oda hizmetlerinde bu güne kadar her zaman yapılanın daha iyisini yapmaya gayret gösterdiklerini söyledi. Mali Müşavirlere ticaret sicili ve oda işlemlerinde kolaylık sağlamak, işlemlerini daha hızlı ve rahat bir şekilde yapmalarına yardımcı olmak için Mali Müşavirlerin kullanımına mahsus odamızda SMMO birimi oluşturduğunu vurguladı ve ayrıca üyelerimize daha hızlı ve erişebilir olmak adına yeni bir WEB sayfası oluşturacağız” dedi.
Başkan Demir, odadan hizmet alan Mali müşavirlerin sorun ve önerilerini dinleyip çözüm ve önerilerini dile getirdi. Katılımcılara teşekkürlerini ileterek programı sonlandırdı.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU’NDAN ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NE ZİYARET
- 02İL BAŞKANI ÇETİN “BEN DEĞİL BİZ ANLAYIŞIYLA SAHADAYIZ”
- 03VALİ CANALP, SASON’DA VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
- 04GERGERLİ, BAŞKAN DEMİR’İ ZİYARET ETTİ
- 05SASON’DA ‘YAŞAYAN KÜTÜPHANE’ HİZMETE AÇILDI
- 06BAYRAM ÖNCESİ GIDA DENETİMLERİ ARTIRILDI
- 07İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KADINLARA ANLAMLI ZİYARET
- 0827 YILLIK FİRAR JASAT TAKİBİYLE SONA ERDİ
- 09AMATEM’İN ÇİVİ ÇAKMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 10“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”
- 11BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN 400 KİŞİLİK İFTAR PROGRAMI
- 12Batman’da Doğayla Buluşan Gönüllü Topluluk: BATMAN Hiking Club
- 13VALİ CANALP, YETİM ÇOCUKLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 14KEŞFET VE PARLA PROJESİ DEVAM EDİYOR
- 158 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Mücadele, Birlik ve Dayanışmayı Yükseltelim!




Henüz Yorum yok