Garzan Çayı'na düşen kamyonet bulundu: Bir ölü
Dün akşam saatlerinde Batman-Siirt Karayolu, Beşiri ilçesi İkiköprü Beldesi mevkiinde bulunan Avuski-1 Köprüsündeki bariyerlere çarparak Garzan (Yanarsu) Çayına savrulan kamyonet ve sürücüsüne ulaşıldı.
Sabah saat 07.30 sıralarında bulunan kamyonet ve içerisinde bulunan sürücüsünün cansız bedeni olay yerine gelen vatandaşların yardımıyla Garzan çayı içerisinden çıkarıldı. Cenazesi çıkartılan kamyonet sürücüsünün isminin ise Abid Acar olduğu belirlendi.
Alınan bilgiye göre Batman'da katıldığı bir düğünden geri dönen Abid Acar'dan bir daha haber alınamadı.
Aynı saatlerde İkiköprü Beldesi yakınlarında bulunan Avuski-1 Köprüsü'nde aracının direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücünün, korkuluklara çarparak Garzan Çayı’na uçtuğu ihbarı alan ekipler suda arama çalışması başlattı.
Yaklaşık 35 metre yükseklikten düşen kamyonet suda bir süre sürüklendikten sonra kayboldu. Sağanak yağışın yanı sıra havanın kararması ve su debisinin yüksek olmasından dolayı arama çalışmalarına ara verildi. Sabahın ilk saatlerinde Garzan Çayında arama yapan yakınları ve İkiköprü sakinleri kamyonete ulaştı. Traktör yardımı ile kıyıya çıkartılan kamyonet sürücüsünün Abid Acar olduğu belirlendi.
Acar'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili bilgi veren İkiköprü sakinlerinden Orhan Doğan, gece saatlerinden itibaren arama çalışmaları yaptıklarını, Garzan Barajının kapatılmasıyla suyun azalmasından dolayı kamyonete ulaştıklarını belirtti.
Köprünün korkuluklarının sağlam yapılmadığına da iddia eden Doğan, başka canların kaybedilmemesi için yetkililerin önlem alması gerektiğini belirti.
Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM
- 0218 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI
- 03“300 BİN VATANDAŞIMIZI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURDUK”
- 04YETİM ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK
- 05KIZILAY RAMAZAN BOYUNCA 3 BİN AİLEYE ULAŞTI
- 06BAYRAM NAMAZI SAATİ BELLİ OLDU
- 07MEZARLIKLARA EK SEFER KARARI
- 08EVLİLİK KREDİSİ ALAN ÇİFTLERE EĞİTİM DESTEĞİ
- 09OTELDE UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
- 10PEKDEMİR BATMAN’DA GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU
- 11YAYA ÜST GEÇİDİ GÜÇLENDİRİLİYOR
- 12HABİZBİNİ DERNEĞİ PROJELERİNİ AÇIKLADI
- 13YENİDEN REFAH BATMAN İL TEŞKİLATI BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 14PLASTİK POŞET DENETİMİ: 251 BİN TL CEZA
- 15AFRİN’DE ÇADIRLAR BU YARDIMLA ISINDI




Henüz Yorum yok