ASKON, BAŞKAN ÇAKAN’I AĞIRLADI
ASKON Batman Şubesi, Batman Baro Başkanı Abdulhamit Çakan’ı kahvaltı programında ağırladı.
ASKON Batman Şubesi Başkanı Selman Nasıroğlu, yönetim kurulu üyeleri ve iş insanları, Batman Baro Başkanı Av. Abdulhamit Çakan ile düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Programda, iş dünyasının karşılaştığı hukuki meseleler ele alındı; kurumlar arası dayanışmanın önemi vurgulandı.
“KURUMLARIN DAYANIŞMASI ŞEHRE GÜÇ KATAR”
Toplantının açılışında konuşan ASKON Batman Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, Batman Barosu’nun kente katkı sunan önemli kurumlardan biri olduğunu belirterek “Bugün burada, hem Batman’ımızın değerli kurumlarından biri olan Baromuzun başkanıyla bir araya gelmekten, hem de bu güzel sofrada bir sohbet ortamı oluşturabilmekten dolayı çok memnunuz” dedi.
Konuşmasında kurumlar arası iş birliğinin şehir için taşıdığı öneme dikkat çeken Nasıroğlu “Şehrimizin daha adil, daha güçlü ve daha huzurlu bir yapıya kavuşmasında iş dünyasının olduğu kadar hukuk dünyasının da çok önemli bir yeri var. Bu birliktelikler de işte bu anlayışın bir sonucu” ifadelerini kullandı.
“AVUKAT SEÇİMİNİ DOSTLUKLA DEĞİL UZMANLIKLA YAPIN”
ASKON üyelerine hitaben bir konuşma yapan Batman Baro Başkanı Abdulhamit Çakan ise, davet için teşekkür ederek, Askon bizim için önemli bir kurum ve hep koordineli olarak çalıştığımızı belirtmek istiyorum. İş dünyasının hukukla kurduğu ilişkinin niteliğinin önemine dikkat çeken Başkan Çakan “Avukat tercihlerinde dost-ahbap ilişkisi yerine, alanında uzman ve tecrübeli isimlerin tercih edilmesi iş dünyasının lehine olur. Özellikle büyük ölçekli işletmelerin mutlaka bir avukatla çalışmalarını tavsiye ediyoruz” dedi.
ASKON üyelerinin hukukla ilgili sorularını da yanıtlayan Başkan Çakan, iş dünyasının karşılaştığı hukuki sorunlara dair görüşlerini paylaştı. Batman’da kurumlar arası iletişim ve dayanışmanın güçlenmesi gerektiğini belirterek “Batman’ın güçlü bir lobiye ihtiyacı var” dedi.
Toplantı, karşılıklı iyi dilekler ve iş birliği temennileriyle sona erdi.
.jpg)
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TPAO’dan Petrolspor ve Basın Mensuplarına İftar Programı
- 02VALİ CANALP’A 14 MART TIP BAYRAMI ZİYARETİ
- 03VALİ CANALP, HASANKEYF’TE VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 04BATMAN’DA DEVLET TİYATROSU RÜZGÂRI ESTİ
- 05FIRIN VE LOKANTALARA SIKI TAKİP
- 06BAYRAM ÖNCESİ SÜRPRİZ KARAR
- 07SON SEFER SAATİ 1 SAAT UZATILDI
- 08Şah-Mar Marketler Grubu’nun İftar Programına yoğun katılım
- 09Batman Ticaret Borsası’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek
- 10İŞ DÜNYASI İLE GÜÇ BİRLİĞİ
- 11BATMAN PETROL GAZETESİ 23 YAŞINDA
- 12NASIROĞLU’NDAN ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NE ZİYARET
- 13İL BAŞKANI ÇETİN “BEN DEĞİL BİZ ANLAYIŞIYLA SAHADAYIZ”
- 14VALİ CANALP, SASON’DA VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
- 15GERGERLİ, BAŞKAN DEMİR’İ ZİYARET ETTİ




Henüz Yorum yok