Şehit Abdullah Tayyip Olçok Kütüphanesi’nin açılışı yapıldı
Şehit Abdullah Tayyip Olçok Kütüphanesi’nin açılışı yapıldı
Vali Ahmet Deniz, ilimiz merkez Fatih Ortaokulu’nda 15 Temmuz Şehidi Abdullah Tayyip Olçok adına yapılan ‘Şehit Abdullah Tayyip Olçok Kütüphanesi’nin açılışını yaptı.
Valiliğimizim destekleriyle Batman Belediyesi ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şubesinin işbirliğiyle yapılan kütüphanenin açılış törenine Vali Deniz’in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Şehit Abdullah Tayyip Olçok’ın Annesi Nihal Olçok, kamu kurum yöneticileri, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şubesi üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE AÇTILAR
Kütüphanenin açılışını şehidin annesi Nihal Olçok ve öğrencilerle birlikte gerçekleştiren Vali Deniz, kütüphanede incelemelerde bulunarak, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vatanın birliği için canı pahasına mücadele eden şehitlerimizin hakkının ödenmesinin mümkün olmadığını ifade eden Vali Deniz, “15 Temmuz hain darbe girişimine karşı canını ortaya koyan şehitlerimizi asla ve asla unutturmamalıyız. Çünkü onlar, hainlere fırsat vermediler. Bu milletin büyüklüğü de buradadır. Gençlerimiz de onları hissederek ve yaşayarak ülkemizi daha ileriye götüreceklerine inanıyorum” diye konuştu. Daha sonra okullun öğretmenleriyle bir araya gelen Vali Deniz, kendileriyle bir süre sohbet ederek, yürüttükleri eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
NİHAL OLÇOK VALİ DENİZ’İ ZİYARET ETTİ
Oğlu adına yapılan kütüphane açılışına ve 15 Temmuz konulu panele konuşmacı olarak katılmak üzere ilimize gelen Nihal Olçok, Vali Ahmet Deniz’i ziyaret etti. Makamında Nihal Olçok ile bir süre sohbet eden Vali Deniz, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek, kendilerine teşekkür etti.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’TAN BAYRAM ÖNCESİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ SUNUMU
- 02VALİ CANALP BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞTU
- 03ASIRLIK MUSHAFLAR BATMAN’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI
- 04ÖZEL KALPLER, ÖZEL SESLER MÜZİK DİNLETİSİ
- 05YESEVİ HAREKETİ 150 ÇOCUĞU GİYDİRDİ
- 06BAKAN IŞIKHAN, BATMAN’DAYDI
- 07VALİ CANALP “SAĞLIK ÇALIŞANLARI UMUDUN TEMSİLCİSİ”
- 08NARKOTİK OPERASYONU: 8,5 KİLO METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 09İL BAŞKANI YILMAZ’DAN TIP BAYRAMI MESAJI
- 10NASIROĞLU, TARİHİ MUSHAF SERGİSİNİ İNCELEDİ
- 116 BİN 600 AİLEYE BAYRAM ŞEKERİ DESTEĞİ
- 12PROTOKOL ÜYELERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 13VATANDAŞLAR İLK YARDIMI UYGULAMALI ÖĞRENDİ
- 14TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 15İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI




Henüz Yorum yok