Vali Deniz, KADEM açılış törenine katıldı
Açılış törenine Vali Deniz’in yanı sıra eşi Olcay Deniz, Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin, KADEM Genel Başkanı Doç. Dr. E. Sare Aydın Yılmaz, KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Kamu kurum yöneticileri, Sivil toplum kurumlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende, KADEM Derneği Batman Şubesi Başkanı Av. Adile Gürbüz, KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, KADEM Genel Başkanı Doç. Dr. E. Sare Aydın Yılmaz ve Vali Deniz birer konuşma yaptılar.
‘SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ ‘KADEM’
Konuşmalarında kadın sorunlarının çözümü için KADEM’in adres olduğunu belirten KADEM Genel Başkanı Doç. Dr. Yılmaz ve KADEM Başkan Yardımcısı Bayraktar, KADEM’in ulusal ve uluslararası arenada kendini ispatladığını, Batmanlı kadınları da bu halkanın parçası yapmak için çalışacaklarını ifade ettiler. Daha sonra konuşan Vali Deniz, KADEM’in “Kadın Hakları” konusunda yürüttüğü çalışmaların önemli olduğunu ve kadınların sosyo-kültürel hayata aktif katılımlarını sağlamada yardımcı olacağını ifade etti.
KALKINMA VE GELİŞME İÇİN KADINLAR ÖNEMLİ
Bir ülkenin kalkınması ve gelişmesinin şartlarından bir tanesinin cinsiyet ayrımı yapmadan üretken bireylerin varlığına bağlı olduğunu vurgulayan Vali Deniz, Kadınların toplumun gelişimine katkı sağlayacakları her alanda yeteneklerini daha rahat ve etkin bir şekilde kullanabilecekleri alanları sağlanmak hepimizin görevidir. Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşabilmesi, dünyanın ilk 10 ekonomisi içerisine girebilmesi, milletimizin her ferdinin inançla, samimiyetle çalışması ile gerçekleşecektir” dedi. Vali Deniz, konuşmasının sonunda KADEM’in 13. Şubesinin ilimizde açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından Vali Deniz törene katılan kadınlarla birlikte derneğin açılış kurdelesini keserek, derneğin Batman’a hayırlı olması dileğinde bulundu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’TAN BAYRAM ÖNCESİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ SUNUMU
- 02VALİ CANALP BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞTU
- 03ASIRLIK MUSHAFLAR BATMAN’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI
- 04ÖZEL KALPLER, ÖZEL SESLER MÜZİK DİNLETİSİ
- 05YESEVİ HAREKETİ 150 ÇOCUĞU GİYDİRDİ
- 06BAKAN IŞIKHAN, BATMAN’DAYDI
- 07VALİ CANALP “SAĞLIK ÇALIŞANLARI UMUDUN TEMSİLCİSİ”
- 08NARKOTİK OPERASYONU: 8,5 KİLO METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 09İL BAŞKANI YILMAZ’DAN TIP BAYRAMI MESAJI
- 10NASIROĞLU, TARİHİ MUSHAF SERGİSİNİ İNCELEDİ
- 116 BİN 600 AİLEYE BAYRAM ŞEKERİ DESTEĞİ
- 12PROTOKOL ÜYELERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 13VATANDAŞLAR İLK YARDIMI UYGULAMALI ÖĞRENDİ
- 14TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 15İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI




Henüz Yorum yok