Batman’da 205 işsiz istihdam edildi
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Batman Şube Başkanı Kamil Biçici, yaptıkları istihdam seferberliğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Biçici açıklamasında, işsizlikle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Milli İstihdam Seferberliği çağrısı ve hükümetin istihdamı artırma girişimleri rüzgârını tersine çevirdiklerini söyledi.
İlin en önemli sorunlarından biri olan işsizlikle mücadele etmek için kendilerinin de çalışmaları istihdam üzerine yoğunlaştırdıklarını vurgulayan Biçici, üyeleriyle istihdama katkı sağlamak için kararlı bir şekilde yollarına devam ettiklerini ifade etti.
Biçici; “Ülkemizde istikrar ve güven ortamı gün geçtikçe artıyor, bu da piyasalara moral veriyor. TÜMSİAD olarak yeni dönemde çalışan, üreten, yenilik peşinde olan, istihdam oluşturan iş adamlarımız için yeni iş alanları oluşturacağız. Millî istihdam projesinde yer almak ve destek vermek amacıyla proje başlangıcında hedef olarak 300 kişiyi istihdam edeceğimizi açıklamıştık. Yaklaşık 3 ayda çeşitli sektörlerde 205 işsize istihdam sağladık.” dedi.
Hedeflerinin yıl sonuna kadar toplamda 600 kişiyi istihdam etmek olduğunu belirten Biçici, “TÜMSİAD olarak sanayi sektöründe yaşanan ara eleman ihtiyacını karşılamak için çalışmaların devam ettiğini belirtmek isterim. Yatırım yapacak iş adamlarımız cesaretli olsunlar, şu anda piyasalarda güven ve istikrar ortamı giderek artıyor, bu da ekonomimizin geleceğiyle ilgili umutlarımızı daha da artmıştır. Ülkemiz ve bölgemizde huzur ve barış olduğu müddetçe yatırım yapan, üreten, çalışan iş adamları olarak bu tür projelere destek vermeye devam edeceğiz.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP “TURİZMDE HAK ETTİĞİ NOKTAYA ULAŞACAĞIZ”
- 02İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 03242 PROJEYE 33,157 MİLYAR TL’LİK YATIRIM
- 043 FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 05AMATÖRDE PLAY-OFF HEYECANI BAŞLADI
- 06HASTANE KAFETERYA VE BÜFELERE SIKI DENETİM
- 07NARKOTİKTEN NOKTA OPERASYON
- 08ÖN KULUÇKA PROGRAMI BAŞLADI
- 09AMATÖR KULÜPLERE 6,6 MİLYON TL DESTEK
- 10EKMEN’DEN MECLİS’TE ÇAĞRI
- 11KENTİN ÇEHRESİ AĞAÇLARLA DEĞİŞİYOR
- 12TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN TOPLUMU BİLİNÇLENDİRME ŞÖLENİ
- 13GÖÇER HAYVANCILIK İÇİN ORTAK AKIL BULUŞMASI
- 14BATMAN'A KÖFTE İSTASYONU
- 15PETROLSPOR 1. LİG’E DEMİR ATTI




Henüz Yorum yok