Batman'da "Bilgi Evi" açıldı
Batman Valisi Ahmet Deniz, Gercüş Belediyesi tarafından, hayatını kaybeden ve yaralanan polis ile askerler onuruna düzenlenen "Gönül Sofrası" adlı iftar programına katıldı.
Programa Vali Ahmet Deniz, Kozluk Kaymakamı Ünal Koç, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Topuz, kamu kurum yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
İftar öncesi Gercüş Belediyesi tarafından yapılan Bilgi Evi'nin açılışını gerçekleştiren Deniz, "Batman'a geldiğim günden beri ilimizin eğitim konusunda ülkemizde örnek bir şehir gösterilmesi adına gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu konuda birçok eğitim yatırımımız ve projelerimiz oldu ve olmaya da devam edecek." dedi.
Daha sonra iftar programına geçen Deniz, masaları dolaşarak, katılımcılarla bir süre sohbet etti.
İftar sonrası Vali Deniz ve Gercüş Kaymakamı Koç birer konuşma yaptı. Deniz, "Yüzyıllardır dış güçler tarafından Türkiye'ye yönelik saldırılar devam ediyor. Ülkemize saldıranlar Çanakkale'de ve Kurtuluş Savaşı'nda başaramadıklarını 15 Temmuz'da piyonlarını kullanarak saldırıyorlar. Bu milleti dize getiremediler, getiremeyecekler." ifadelerini kullandı.
Koç ise belediye vekilliğine atandığı dönemden beri yapmış olduğu proje ve yatırımlar hakkında bilgi verdi.
TEOG birincilerine bisiklet hediye edildi
Daha sonra Deniz, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ortak sınavlarında Gercüş ilçesinde dereceye giren 17 öğrenciye bisiklet hediye etti.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’TAN BAYRAM ÖNCESİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ SUNUMU
- 02VALİ CANALP BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞTU
- 03ASIRLIK MUSHAFLAR BATMAN’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI
- 04ÖZEL KALPLER, ÖZEL SESLER MÜZİK DİNLETİSİ
- 05YESEVİ HAREKETİ 150 ÇOCUĞU GİYDİRDİ
- 06BAKAN IŞIKHAN, BATMAN’DAYDI
- 07VALİ CANALP “SAĞLIK ÇALIŞANLARI UMUDUN TEMSİLCİSİ”
- 08NARKOTİK OPERASYONU: 8,5 KİLO METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 09İL BAŞKANI YILMAZ’DAN TIP BAYRAMI MESAJI
- 10NASIROĞLU, TARİHİ MUSHAF SERGİSİNİ İNCELEDİ
- 116 BİN 600 AİLEYE BAYRAM ŞEKERİ DESTEĞİ
- 12PROTOKOL ÜYELERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 13VATANDAŞLAR İLK YARDIMI UYGULAMALI ÖĞRENDİ
- 14TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 15İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI




Henüz Yorum yok