Batman’da 318 kamu görevlisi görevinden uzaklaştırıldı
BATMAN /2016-07-21 16:16:03
Batman Valisi Ahmet Deniz, gazetecilere yaptığı açıklamada darbe girişimi soruşturması kapsamında Batman’da farklı kuruluşlarda görev yapan 318 kamu görevlisinin görevinden uzaklaştırıldığını belirtti.
Çalışmaların devam ettiğini ifade eden Vali Deniz, “Şu ana kadar ilimizde farklı kuruluşlarda 318 kamu görevlisi görevinden uzaklaştırılmıştır. Darbe girişimine bizatihi katılan 4 binbaşı, bir üsteğmen, İl Emniyet Müdürlüğünde bir başkomiser tutuklandı. Hakim ve savcılardan 14 tane tutuklama ve 5 tane adli kontrol şartı var. Çalışmalarımız devam ediyor. Görevinden uzaklaştırılanlar İl Jandarma Komutanlığından 7, İl Emniyet Müdürlüğü 128, İl Milli Eğitim Müdürlüğü 156, TEİAŞ 2, İl Müftülüğü 4, Defterdarlık 4, TPAO 12, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü 4 ve Sosyal Güvenlik Kurumundan bir kişidir.” dedi.
Başka güçler tarafından kullanılan darbeciler ile PKK ve DHKP-C’lilerin aynı olduğunu söyleyen Deniz, “Dış güçler Fethullahçı Terör Örgütünü kullanarak bu milleti dize getirmeye çalıştı. Ama onların bilmediği bir şey vardı; bu millet Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Çerkez'iyle Fatihin, Selahattin Eyyubi’nin torunları nasıl durması gerektiğini gösterdiler.” diye konuştu.
Şu anda olağanüstü bir süreçten geçtiklerini vurgulayan Deniz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu Fethullahçı Terör Örgütü mensupları hale bitmiş ve bertaraf etmiş değil. Devletimizin kılcal damarlarına sinmiş bunlar bitinceye kadar mücadele devam edecektir. Tüm kurumumuz üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirecektir. Fethullahçı Terör Örgütüyle bağlantısını devam eden kişilerle mücadele etmek görevimizdir.”
Vali Deniz, son olarak FETÖ, PKK ve DHKP-C örgütlerine destek veren memurların bildirilmesi talimatı verd
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN TOPLUMU BİLİNÇLENDİRME ŞÖLENİ
- 02GÖÇER HAYVANCILIK İÇİN ORTAK AKIL BULUŞMASI
- 03BATMAN'A KÖFTE İSTASYONU
- 04PETROLSPOR 1. LİG’E DEMİR ATTI
- 05BATMANDA TEFECİLERE OPERASYON: 8 KİŞİ GÖZ ALTINA ALINDI
- 06ZEHİR TACİRLERİ BATMAN'A GİRMEDEN YAKAYI ELE VERDİ
- 07BATMAN PETROL SPOR MAÇI MEYDANDA CANLI İZLENECEK
- 08BATMAN'DA ASAYİŞ OLAYLARINDA DÜŞÜŞ
- 09TRAFİKTE DÜZEN VE GÜVENLİK İÇİN ORTAK ÇALIŞMA
- 10BATMAN MERKEZLİ 6 İLDE DÜZENLENEN ORGANİZE YASA DIŞI BAHİS OPERASYONUNDA 16 ŞÜPHELİNİN TAMAMI TUTUKLANDI
- 11HASANKEYF KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARET
- 12BAŞKAN ŞANSİ’DEN PETROLSPOR’A GÜÇLÜ DESTEK
- 13İş İnsanı Ferdi Kurt’tan Petrolspor tribünlerine 500 bayrak desteği
- 14TÜZÜN'DEN PETROLSPOR'A DESTEK ÇAĞRISI
- 15BASKİ’DEN YOĞUN MESAİ




Henüz Yorum yok