‘’BİZ KOLTUK İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN GELİYORUZ’'
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Cibrail Uyanık, 11 Ocak Pazar günü yapılacak oda seçimleri öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.
Uyanık, yıllardır binlerce esnafın kayıtlı olduğu Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda artık beklentilerin karşılanması, esnafın gerçek anlamda desteklenmesi ve somut hizmetlerin hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.
Gazeteci kimliğiyle uzun yıllardır görev yaptığını ve 10 yıldır oda üyesi bir esnaf olduğunu belirten Uyanık, bu yıl ilk kez başkan adayı olarak esnafın karşısına çıktığını ifade etti. Adaylığının arkasında sadece Batman esnafının olduğunu özellikle vurgulayan Uyanık, hiçbir siyasi yapıdan ya da farklı bir gruptan destek almadığını, tamamen esnafın talebi ve beklentisiyle bu yola çıktığını söyledi. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettikleri esnafların ortak şikâyetinin “sadece aidat ödemek” olduğunu dile getiren Uyanık, “Esnaflarımız bize çok net konuşuyor. ‘Seçimden seçime hatırlanıyoruz, sorunlarımız dinlenmiyor, hizmet görmüyoruz’ diyorlar. Bu eleştirilerde sonuna kadar haklılar. Ben de bizzat bunu yaşadığım için, elle tutulur bir hizmet göremediğim için aday oldum” dedi. İlk kez seçime giren adayların daha fazla çalışma ve hizmet üretme sorumluluğu taşıdığını vurgulayan Uyanık, “Yıllardır hep aynı isimler yarıştı. Bu düzen değişmeliydi. İlk kez aday olan biri olarak esnafın güvenini boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışacağız. Bu nedenle yalnızca 1 dönem başkanlık yapacağımı açıkça söylüyorum. Biz koltuk için değil, hizmet için geliyoruz” ifadelerini kullandı.
“AİDAT ALAN DEĞİL, HİZMET ÜRETEN BİR ODA OLUŞTURACAĞIZ”
Projelerini kamuoyuyla paylaştığını ve seçilmeleri hâlinde bu projeleri ilk yıl içerisinde hayata geçireceklerini belirten Uyanık, yönetim kurulu üyelerinin tamamının sahada olan, sorunları birebir yaşayan esnaflardan oluştuğunu ve tamamen tarafsız bir anlayışla hareket edeceklerini söyledi. “Bu seçim önceki dönemler gibi değil. Artık isim yarışı değil, hizmet yarışı var" diyen Uyanık, sözlerini şöyle sürdürdü : “Batman’da esnaf yalnız değildir. Derdini dinleyen, kapısını açık tutan, çözüm üreten bir yönetimle geliyoruz. Aidat alan değil, esnafın yanında duran, hizmet üreten bir oda oluşturacağız.” Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimi, 11 Ocak Pazar günü saat 10.00’da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü binasında yapılacak. Uyanık, pusula renginin kırmızı olduğunu hatırlatarak tüm esnafları değişim, hizmet ve güçlü bir oda yönetimi için sandığa gitmeye davet etti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Bakan Bak, Batman'da Külliye ve Kütüphanede İncelemelerde Bulundu
- 02Kardelen Mahallesi'nde Korkutan Yangın
- 03Batman'da Motosiklet ile Bisiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
- 04BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 05“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”
- 06EKİNCİ “SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM İÇİN KÖPRÜ OLACAĞIZ”
- 07235 ASANSÖR MÜHÜRLENEREK KULLANIMA KAPATILDI
- 08TEMİZ BİR BATMAN İÇİN SAHADALAR
- 09ÇİFT ÇEVRE YOLU İÇİN BÜYÜK ADIM
- 10BARO BAŞKANI ÇAKAN, HAKKARİ BAROSU’NUN AÇILIŞINA KATILDI
- 11BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 12BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 13BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 14YANGINDAN ZARAR GÖREN FİRMALARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
- 15“UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE TÜM KURUMLAR ORTAK HAREKET ETMELİ”




Henüz Yorum yok