KAÇAK % 75 CİVARINDA
Dicle Elektrik Dağıtım Batman il Müdürü Faruk İşlek, kayıt dışı ve israfın çok fazla olduğunu, kaçak kullanımın yüzde 75-80 aralığında seyrettiğini söyleyerek duyarlı vatandaşlara bunu önleme çağrısında bulundu.
Dicle Elektrik Müdürü İşlek:
Dicle Elektrik Dağıtım Batman il Müdürü Faruk İşlek ve İşletme Tesis Yöneticisi Bilal Altunç, Halit Can isimli esnaf müşterilerini ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında konuşan İl Müdürü İşlek, müşterilerinden duydukları memnuniyetin kendilerini fazlası ile mutlu ettiğini belirterek, ‘’Bölgenin enerji şirketi olarak birinci önceliğimiz müşteri memnuniyeti. Bunun için günün 24 saati ekiplerimiz görevlerinin başındadır. Müşterilerimiz ne kadar memnun olursa, biz şirket olarak o kadar azimle ve kararlılıkla çalışmayı sürdürüyoruz.’’ dedi. İşlek, gösterdiği ince davranışından dolayı da Can’a ayrıca teşekkür etti.
BATMAN’DA KAYIT DIŞI VE İSRAF ÇOK FAZLA
İşlek, içerisinde bulunduğumuz dönemde Batman’da kaçak elektrik kullanımının yüzde 75-80 aralığında olduğuna işaret ederek, aşırı yüklenme ve israf nedeniyle çok sayıda arıza meydana geldiğini söyledi.Yaşanan arızalardan müşterilerinin olumsuz biçimde etkilenmemesi için gerekli tüm adımların atıldığını ifade eden İşlek, bunun için de kayıt dışı elektrik kullanımından ve israftan vazgeçilmesi gerektiğini kaydetti.
DUYARLI VATANDAŞLARA ÇAĞRIDA BULUNDU
İl Müdürü İşlek, kayıt dışı elektrik kullanımı ve israfın neden olduğu şebeke arızalarından kentteki herkes gibi esnafların da olumsuz yönde etkilediğini belirtti. İşlek, duyarlı vatandaşlara çağrıda bulunarak, özellikle israf konusunda çevrelerini bilgilendirmelerini ve kayıt dışı elektrik kullananları uyarmalarını istedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok