LİSE ÖĞRENCİLERİNİN ÜNİVERSİTE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencileri hem Batman Üniversitesinde ağırlanan aşçılık alanında dünyaca ünlü Şef Hüseyin Özer’in “Girişimcilik ve Turizm” başlıklı konferansına katılmak hem de üniversitedeki kütüphane, laboratuvar, spor tesisleri ve akademik birimleri gezmek üzere Bayman Üniversitesini ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette, önce konferansa katılan ve üniversiteyi gezen öğrencilere hocaları da eşlik etti.
Gerçekleştirilen ziyarette, okudukları alanla ilgili önemli bir konferansa katılarak dünyaca ünlü bir şefin tecrübelerinden yararlanan ve gezdikleri birimler hakkında da birim yetkililerinden detaylı bilgiler alan öğrenciler, Batman Üniversitesini daha yakından tanıma fırsatını yakaladılar.
Rektör Demir: “Geleceği Temelden İnşa Etmeye Çalışıyoruz”
Üniversite adayı öğrencilerinin Üniversiteyi ziyaret etmelerinin ve üniversite hakkında bilgi sahibi olma isteklerinin memnuniyet verici olduğunu belirten Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, üniversitenin akademisyenleri tarafından ortaokul-lise öğrencilerine gönüllü ders verilmesi amaçlanan “Akademisyen - Öğrenci Buluşmaları İş Birliği Protokolü” ’nü hayata geçirdiklerini ve ilk dersin kendisi tarafından verildiğini söyledi.
Hayata geçirilen protokolle geleceği temelden inşa etmeye çalıştıklarının altını çizen Rektör Demir, bu tür projelerin kapsamını artırarak her kademedeki öğrencilerle daha fazla bir araya gelmek için gayret göstereceklerini ifade etti.
Öğrenciler, kampüsün farklı alalarında hatıra fotoğraf çekinmelerinin ardından üniversiteden ayrıldılar.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Büro Memur-Sen’den Başsavcı Barış Arıduru’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
- 02Kur'an kurslarında 2026 Yılı Yaz Kur'an Kursları bugün itibarıyla başladı
- 03Batman Çayı'nda kaybolan balıkçının cansız bedenine ulaşıldı
- 04HİLAL MAHALLESİ’NDE SİLAHLI SALDIRI: 70 YAŞINDAKİ YAŞLI ADAM VURULDU!
- 05AKGEYİK VE KOZAK AİLESİNİN ANKARA'DA MUTLU GÜNÜ!
- 06MAHALLELERDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 07SU KAYIPLARINA BÜYÜK DARBE
- 08İL BAŞKANI ŞAHİN “GAZZE’DEKİ İNSANİ KRİZİN HER GEÇEN GÜN DERİNLEŞİYOR”
- 09GÖKMEN BEBEK, 62 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAZANDI
- 10İL BAŞKANI ÇETİN’DEN BAŞSAVCI ARIDURU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
- 11Batman’da Kadın İstihdamına Güç Katacak Destek
- 12MAİLO, UYUŞTURUCUNUN KOKUSUNU ALDI
- 13GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ İLK ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI
- 14ORYANTİRİNG’TE BÜYÜK BAŞARI: 3 TAKIM TÜRKİYE FİNALLERİNDE
- 15STK TEMSİLCİLERİNE GÖĞÜS HASTALIKLARI EĞİTİMİ




Henüz Yorum yok