'Dost Kitaplar ve Dost Öğrenciler Projesi' ödülleri verildi
Batman Zeynel Bey Anadolu İmam Hatip Lisesinde "Okumayan Öğrenci Kalmasın" sloganıyla öğretmenler tarafından düzenlenen "Dost Kitaplar ve Dost Öğrenciler Projesi" kapsamında yapılan okuma etkinliğinin ödülleri, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran tarafından verildi.
Bu kapsamda Zeynel Bey Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Kurtaran, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Daha sonra Kurtaran, en çok kitap okuyan öğrencilere plaket, madalya ve hediye verdi.
Ödül töreninde konuşan Kurtaran, öğrencilere, kendilerine sunulan fırsatları en iyi şekilde değerlendirmelerini ve daha çok okumalarını tavsiye etti.
Kurtaran, "Etkinlik güzel ve anlamlı olmuş. Başarılı olmak için çok okuyacağız. Maalesef dünyada az okuyan ülkelerden biriyiz. Bakın ülkemizde 15 Temmuz olayı yaşandı. Ekonomimizi ve eğitimimizi derinden etkiledi. Bu hain darbe girişimi neticesinde yüzlerce şehit verdik. Bu tür saldırıların olmaması için bilinçli olmamız, yaşananlardan ders çıkartmamız ve kendimizi tanımamız lazım. Kişi kendini tanırsa kendini ona göre geliştirir ve kendini tanıyan rabbini de tanır. Bu tanıma işi de ancak okumakla olur. Eğer bol bol okumaz ve kendimizi geliştirmezsek belki başkalarının kendi çıkarları doğrultusunda kullanacakları kişiler oluruz. Onun için kendimizi tanımak, medeniyetimize, ülkemize ve ilimize sahip çıkmak için okuyacağız." dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 02BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 03BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 04BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 05BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 06CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM
- 0718 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI
- 08“300 BİN VATANDAŞIMIZI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURDUK”
- 09YETİM ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK
- 10KIZILAY RAMAZAN BOYUNCA 3 BİN AİLEYE ULAŞTI
- 11BAYRAM NAMAZI SAATİ BELLİ OLDU
- 12MEZARLIKLARA EK SEFER KARARI
- 13EVLİLİK KREDİSİ ALAN ÇİFTLERE EĞİTİM DESTEĞİ
- 14OTELDE UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
- 15PEKDEMİR BATMAN’DA GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU




Henüz Yorum yok