OLAYLARIN GİZLİ KAHRAMANLARI: İTFAİYECİLER
Yangın, suda mahsur kalma, hayvan kurtarma operasyonu ve trafik kazalarında ön sırada yer alan Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, yıl içerisinde Batman genelinde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarıyla olayların adeta gizli kahramanları arasında yer aldı.
Bu yıl 308’incisi kutlanan İtfaiye Teşkilatı nedeniyle Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü itfaiye araçlarıyla siren çalarak kent merkezinde şehir turu attı.
Batman Belediyesi’nin olası tüm olaylar karşısında çok iyi bir donanıma sahip olduğunu belirten Batman Belediyesi İtfaiye Müdürü Mizbah Akboğa açıklamada bulundu.
Akboğa Yaptığı açıklamada: “Yeni alınan cihazlarımız sayesinde altyapımızı güçlendirdik. İtfaiye personelimiz kendi canı pahasına vatandaşın canını kurtarmak için var gücüyle olaylara müdahale etmektedir. Bizler sadece yangınlarda değil, canlı kurtarma ve suda mahsur kalma çalışmalarımızla da oldukça deneyimli bir teşkilatız. Personelimizin yangın anında alev ve sıcaklığın olumsuz etkilerinden korunmak için tüm giysileri ısıya dayanıklı, yanmaz ve su geçirmez malzemeye sahip. Olası kimyevi madde yangınlarına karşı da KBRN (Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer) elbisemiz ile de katı, sıvı, gaz halindeki kimyasallardan korunmak amacıyla da halkımızın hizmetindeyiz.” dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman Ticaret Borsası’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek
- 02İŞ DÜNYASI İLE GÜÇ BİRLİĞİ
- 03BATMAN PETROL GAZETESİ 23 YAŞINDA
- 04NASIROĞLU’NDAN ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NE ZİYARET
- 05İL BAŞKANI ÇETİN “BEN DEĞİL BİZ ANLAYIŞIYLA SAHADAYIZ”
- 06VALİ CANALP, SASON’DA VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
- 07GERGERLİ, BAŞKAN DEMİR’İ ZİYARET ETTİ
- 08SASON’DA ‘YAŞAYAN KÜTÜPHANE’ HİZMETE AÇILDI
- 09BAYRAM ÖNCESİ GIDA DENETİMLERİ ARTIRILDI
- 10İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KADINLARA ANLAMLI ZİYARET
- 1127 YILLIK FİRAR JASAT TAKİBİYLE SONA ERDİ
- 12AMATEM’İN ÇİVİ ÇAKMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 13“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”
- 14BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN 400 KİŞİLİK İFTAR PROGRAMI
- 15Batman’da Doğayla Buluşan Gönüllü Topluluk: BATMAN Hiking Club




Henüz Yorum yok