ÖZPERK“HERKES 3 ÇOCUĞUN HAYATINA DOKUNABİLMELİ”
Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; "Tesislerimiz Hizmetinizde"
TFF Grassroots C antrenörlük kursunun kapanış ve plaket törenine katılım sağlayan Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, her antrenörün en az 3 çocuğun hayatına küçük dokunuşlar yapmasını istedi.
TFF ve TÜFAD’ın işbirliğiyle Batman’da 01-10 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılan Süleyman Güç ve Halil İbrahim Kay TFF Grassroots C futbol antrenörlük kursu sona erdi. TFF Grassroots C antrenörlük kursunu başarıyla bitiren kursiyerleri tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, her zaman sporun ve gençliğin hizmetinde olduklarını söyledi.
“MODERN TESİSLERİMİZLE HİZMETİNİZDEYİZ”
“Batman olarak modern futbol tesisleri bakımından çok iyi durumdayız.” diyen İl Müdürü Özperk; “Aramıza yeni katılan futbol antrenörlerimiz bizlere güç katacaktır. Tesislerimiz bütün futbol antrenörlerinin hizmetindedir. Hepimiz en az 3 çocuğa spor ahlakını, doğa sevgisini, çevre bilincini, saygı ve sevgiyi aşılayabilirsek başarılı olmamamız mümkün değildir. Onun için sizler gibi antrenörler ve eğitmenler çocukların hayatına küçük dokunuşlar yaparak çok başarılı işler çıkarabilirler. TFF Grassroots C Futbol Antrenörlük Kursunun açılmasında emeği geçenleri kutluyorum.” diye konuştu. Konuşmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e, TÜFAD Batman Şube Başkanı Ahmet Öner spora ve kursa verdikleri katkılardan dolayı plaket takdim etti. TFF Grassroots C antrenörlük kursunu ayrıca BATSO Başkanı Abdülkadir Demir, TFF yetkilileri ve antrenörler katılım sağladı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Özel Eğitim Merkezlerinden %27 Zam Tepkisi
- 02KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 03TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 04ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 05Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 06ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI
- 07URALOĞLU, “BATMAN DAHA YAŞANILABİLİR OLACAK”
- 08KIRSALDA KAR KALINLIĞI 2 METREYİ AŞTI
- 09MİLLETVEKİLİ RAMANLI, BİR AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI
- 10LEZZET ŞÖLENİNDE SAĞLIK DA VARDI
- 11İHD BATMAN’DAN SURİYE’DEKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 12BELEDİYE, KIŞ ŞARTLARINDA CAN DOSTLARINI YALNIZ BIRAKMIYOR
- 13BAKAN URALOĞLU BATMAN’DAYDI
- 14ZAMANA DİRENEN ADALET ARAYIŞI
- 15NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ




Henüz Yorum yok