"1654 PERSONELLE ÇALIŞIYORUZ" “
“Sahada 1654 personel çalışıyoruz”
Sağanak yağışın getirdiği sel sonrası su basan ev ve iş yerleri ile çamur ve balçıkla dolan yolları 315 araç ve 1654 personel ile temizlemeye devam ettiklerin belirten Batman Valisi Ekrem Canalp, komşu illerden sağlanan ekip ve ekipmanların da desteğiyle çalışmaları aralıksız yürüttüklerini kaydetti.

EN FAZLA ZARAR 3 MAHALLEDE YAŞANDI
Batman Valisi Ekrem Canalp, Vali Yardımcıları Mustafa Caner Culukar ve Şükrü Alperen Göktaş ile birlikte Seyitler mahallesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Vali Canalp, il genelinde 20 mahallede selden etkilenmiş konut ve işyerinin bulunduğu şeklinde ihbar aldıklarını ancak Seyitler, Karşıyaka ve Huzur mahallelerinde daha fazla hasarın yaşandığını ifade etti. Sel felaketinden en çok Seyitler mahallesinde hasar meydana geldiğini belirten Vali Canalp, konut ve işyerlerinin zemin katlarına dolan suları 19 vidanjör ve 113 motopompla boşaltmaya başladıklarını, belediye ekiplerinin de kaldırımları ve yolları temizlediğini kaydetti.

VEFA DESTEK GRUBU İŞBAŞINDA
Sel felaketinin izlerini silmek için pandemi döneminde büyük faydaları görülen Vefa Destek Gruplarının tekrar kurulduğunu ve alana sevk edildiğini belirten Vali Canalp, “Vefa Destek ekiplerimizi kurduk. İlk etapta SYDV, Belediye ve İl Özel İdaresi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve diğer kurumlarda çalışan personellerimizi de bir hafta süreyle buradaki vefa gruplarımıza ev temizlikleri için alana çekeceğiz. Bu şekilde oluşturulan beşer kişilik ekipler halinde vatandaşlarımızın evlerinde biriken çamurları temizleyip, yıkayacağız. Çalışmaların hızlı yürütülebilmesi için 600 personel çalışmalara dahil edildi. Ayrıca vatandaşlarımıza kahvaltı, aynı zamanda iki öğün sıcak yemek dağıtımına başladık. Zarar tespit komisyonlarımız şu anda ev ev dolaşarak ne kadar zararları varsa bunların tespitlerini yapıyorlar. Nerede ne eksiklik varsa onlara da müdahale ediyoruz” dedi.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DİYARBAKIR-BATMAN YOLUNDA HEDEF 2026 SONU
- 02DEV PARKTA İLK ETAP YÜZDE 58 TAMAMLANDI
- 03KLİMALI DURAKLAR HİZMETE HAZIRLANIYOR
- 04122 KİLODAN FAZLA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ
- 05KARATAŞ “BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜÇLENEREK DEVAM ETMELİ”
- 06“DOĞRU HABERCİLİK DEMOKRASİNİN TEMİNATIDIR”
- 07“İLKELİ HABERCİLİK TOPLUMUN GÜVENCESİDİR”
- 08O BULVAR YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞUYOR
- 09ANALİG ORYANTİRİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA BATMAN ZİRVEDE
- 10PETROLSPOR, PENDİKSPOR’A HAZIRLIK MAÇINDA MAĞLUP
- 11BATMANLI ANTRENÖR ABDULLAH BAYRAM’A MİLLİ GÖREV
- 12HAVALİMANINDA İKLİMLENDİRME SİSTEMİ YENİLENDİ
- 13“DEVLETİN DİREĞİ MEMURDUR, EMEĞİMİZİ HEDEF ALANLAR HADDİNİ BİLSİN”
- 1429 BİN 797 İŞARETLEME UYGULAMASI YAPILDI
- 15BATSO'DA ADAY SAYISI ARTIYOR




Henüz Yorum yok