ASKON, DEPREMZEDELERİ DUALARLA ANDI
ASKON, DEPREMZEDELERİ DUALARLA ANDI
Aylık toplantı için bir araya gelen ASKON Batman Şubesi üyeleri, depremde vefat edenleri fatiha ve dualarla andı.
Aylık toplantı için bir araya gelen ASKON Batman Şubesi üyeleri, depremde vefat edenleri fatiha ve dualarla andı. 11 kentte büyük felakete neden olan depremin ardından yoğun bir dayanışma çalışması gerçekleştiren Batman ASKON ekibi, aylık toplantı için bir araya gelerek bölgeye yaptıkları yardımları açıkladı. Aylık toplantı için bir araya gelen ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan ASKON batman Şube Başkanı, “Destekler konusunda Batman halkının seferberliği göz ardı edilemez” dedi. Nasıroğlu, “Öncelikle ülkemizde yaşanan yüzyılın felaketinde milletimiz başı sağ olsun. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, kalanlara da rabbim sabırlar versin. Depremin ilk gününden itibaren bölgede büyük bir mücadele veriliyor. Buna bizatihi şahitlik etmiş bulunuyoruz. Acılarımızı elbette telafi edebilmek zor ama devlet ve millet el ele vererek bu zor günleri de aşacak ve bu şehirlerimizi hep birlikte yeniden yaşatacağız.
ASKON Batman şubesi olarak da, ilk günden bu yana bir olup, yönetim kurulumuz ve üyelerimizle beraber deprem bölgelerine maddi ve manevi anlamda depremzedelerimizin yanlarında olmak için canla-başla mücadele ettik. İhtiyaçlar üzerine yardım tırlarımızı, iş makinelerini, temel gıda maddelerini, giyecek, içecek, ısınma, su, ekmek ve daha birçok ihtiyacı tedarik ederek bölgeye gönderdik. Depremden etkilenen ve ilimize gelen kardeşlerimizin de barınma ve diğer temel ihtiyaçlarını karşılamak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda Batman halkının seferberliği de göz ardı edilemez.
Tüm halkımıza, herkesin huzurunda şükranlarımı sunmaktan gurur duyarım. Yaşanılan bu yüzyılın afetinden sonra bizler, ordaki kardeşlerimiz için neler yapabiliriz diye düşünmenin tam vaktidir'' diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP “TURİZMDE HAK ETTİĞİ NOKTAYA ULAŞACAĞIZ”
- 02İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 03242 PROJEYE 33,157 MİLYAR TL’LİK YATIRIM
- 043 FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 05AMATÖRDE PLAY-OFF HEYECANI BAŞLADI
- 06HASTANE KAFETERYA VE BÜFELERE SIKI DENETİM
- 07NARKOTİKTEN NOKTA OPERASYON
- 08ÖN KULUÇKA PROGRAMI BAŞLADI
- 09AMATÖR KULÜPLERE 6,6 MİLYON TL DESTEK
- 10EKMEN’DEN MECLİS’TE ÇAĞRI
- 11KENTİN ÇEHRESİ AĞAÇLARLA DEĞİŞİYOR
- 12TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN TOPLUMU BİLİNÇLENDİRME ŞÖLENİ
- 13GÖÇER HAYVANCILIK İÇİN ORTAK AKIL BULUŞMASI
- 14BATMAN'A KÖFTE İSTASYONU
- 15PETROLSPOR 1. LİG’E DEMİR ATTI




Henüz Yorum yok