TÜMSİAD Batman şubesinde görev değişimi
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Batman şubesinde yapılan olağan genel kurulda başkanlığa Kamil Biçici seçildi. Nezir Yeşilyurt, TÜMSİAD Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı olmasının ardından tek listeyle gidilen seçimde oyların tamamını alan Biçici'ye görevi devretti.
Törende konuşan Nezir Yeşilyurt, 2011 yılından beri beraber çalıştıkları Biçici’ye görevi devretmekten son derece memnun olduğunu, TÜMSİAD'ın yeni isimlerle daha da hareketleneceğini söyledi.
TÜMSİAD olarak yaptıkları faaliyetlerle Batman'daki KOBİ'lere yönelik yapmış oldukları çalışmalarla önemli mesafe kat ettiklerini, resmi kurum ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte sinerji yakaladıklarını ifade eden Yeşilyurt, Biçici'ye ve yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulundu.
Daha sonra göreve yeni seçilen TÜMSİAD Şube Başkanı Biçici, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte TÜMSİAD'ın vizyonuna uygun çalışmalarda bulunacaklarını ifade etti.
Biçici, TÜMSİAD'ın Türkiye genelinde 15 binin üzerinde üyesi, 57 şubesinin bulunduğunu hatırlatarak, Batman'da ise 150 civarında üyelerinin olduğunu belirtti.
Biçici, "Bu görev bir bayrak yarışı değil. Hedefimiz dava arkadaşlarımızla bu hizmeti daha ileriye başarılı bir şekilde götürmektir. Bayrağı daha yükseklere çıkartmak için ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte var gücümüzle çalışacağız. Bizim de sevdamız Batman, Türkiye ve insanlık içindir. TÜMSİAD'ın amacı da ülke ekonomisine katkı sağlamaktır. Aldatan ve aldanan olmadan dürüstçe yolumuzda ilerleyeceğiz. Kuruluş amacımızdaki misyon ve vizyonumuzla çıktığımız bu yolda İnşallah KOBİ'lerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN BAK “BARIŞ İÇİNDE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 02YAZ SPOR OKULLARINDA YÜZME HEYECANI
- 03DEM PARTİ'DEN ŞİDDETE KARŞI YÜRÜYÜŞ”
- 04AK PARTİ’DEN COŞKULU DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
- 05HÜDA PAR’DAN KARMA EĞİTİME İLİŞKİN KANUN TEKLİFİ
- 06BAĞIMSIZ BATMAN GAZETESİ 2. YILINI KUTLADI
- 07FİRARİ HÜKÜMLÜ YOLCU MİNİBÜSÜNDE YAKALANDI
- 08ŞEYH HEVİNDA ZİYARETGÂHI RESTORE EDİLİYOR
- 09Bakan Bak, Batman'da Külliye ve Kütüphanede İncelemelerde Bulundu
- 10Kardelen Mahallesi'nde Korkutan Yangın
- 11Batman'da Motosiklet ile Bisiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
- 12BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 13“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”
- 14EKİNCİ “SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM İÇİN KÖPRÜ OLACAĞIZ”
- 15235 ASANSÖR MÜHÜRLENEREK KULLANIMA KAPATILDI




Henüz Yorum yok