Siyonist işgal rejiminin mallarına boykot çağrısı
TÜGVA Lise Hanım Koordinatörlüğü, siyonist işgal rejiminin ürünlerini gösteren listeyi kentte çeşitli yerlere asıp halka dağıttı.
TÜGVA Batman Lise Hanım Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, işgal rejimine ait ürünlerin Müslümanlar tarafından tüketilmesinin büyük bir bilinçsizlik olduğu belirtildi.
Kudüs’te zulmün son bulması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğine işaret edilen açıklamada, Müslümanlara özellikle işgal rejiminin ürünlerini boykot etmeleri çağrısı yapıldı.
Açıklamada, “Bizler farkında olmayarak yaşantımızın birçok alanında çocuk katili israilin ürünlerini kullanıyoruz. Dolaylı olarak da olsa israili finanse ediyoruz. İsrail de bu parayı menfi alanlarda harcıyor. Elbette hiç birimiz israile destek vermek istemeyiz. Madem öyle biz de israilin mallarını boykot etme kararı aldık. Hiç kimse kendini küçük görmesin, yapabildiği ölçüde bu malları boykot etsin diye düşündük. Bunların olabilmesi için öncelikle aldığımız ürünlerden hangilerinin israil malları olduğunu bilmemiz gerekir ki onlara karşı boykot uygulayabilelim.” denildi.
“Boykot edilecek ürünlerin listesini uygun yerlere asıp halka dağıttık”
Açıklamanın devamında, “Liseli hanım kardeşlerimizle sokak sokak dolaşarak listeyi uygun yerlere asıp halka dağıttık. Unutmayalım ki koşmak için önce minik adımlar atmayı öğrenmeliyiz. Batman TÜGVA Hanım Lise Koordinatörlüğü olarak her zaman kıymetli, sebatkâr, mücahit Filistinli kardeşlerimizin yanında; çocuk katili, terörist, zalim israilin ise karşısında olacağız. Çocuk katili israil zulmüne karşı Kudüs’teki annelerin yanında olduğumuzu göstermek ve biz kadınların da bu zulme son nefesimize kadar sessiz kalmayacağımızı göstermek istedik.” ifadelerine yer verildi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN BAK “BARIŞ İÇİNDE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 02YAZ SPOR OKULLARINDA YÜZME HEYECANI
- 03DEM PARTİ'DEN ŞİDDETE KARŞI YÜRÜYÜŞ”
- 04AK PARTİ’DEN COŞKULU DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
- 05HÜDA PAR’DAN KARMA EĞİTİME İLİŞKİN KANUN TEKLİFİ
- 06BAĞIMSIZ BATMAN GAZETESİ 2. YILINI KUTLADI
- 07FİRARİ HÜKÜMLÜ YOLCU MİNİBÜSÜNDE YAKALANDI
- 08ŞEYH HEVİNDA ZİYARETGÂHI RESTORE EDİLİYOR
- 09Bakan Bak, Batman'da Külliye ve Kütüphanede İncelemelerde Bulundu
- 10Kardelen Mahallesi'nde Korkutan Yangın
- 11Batman'da Motosiklet ile Bisiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
- 12BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 13“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”
- 14EKİNCİ “SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM İÇİN KÖPRÜ OLACAĞIZ”
- 15235 ASANSÖR MÜHÜRLENEREK KULLANIMA KAPATILDI




Henüz Yorum yok