“TÜRKİYE YÜZYILI’NDA DOĞALGAZSIZ HANE KALMASIN”
AK Parti Batman İl Başkanlığı, şehirde doğalgaz altyapısıyla ilgili yaşanan sorunları değerlendirmek üzere kapsamlı bir toplantı düzenledi.
Toplantıya AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi, İl Başkan Yardımcısı ve Sağlık Politikaları Başkanı Temim Orhan ile doğalgaz sıkıntısı yaşayan mahallelerin mahalle başkanları katıldı.
MAHALLE TEMSİLCİLERİYLE BİREBİR GÖRÜŞÜLDÜ
Toplantıda, doğalgazın ulaşmadığı mahallelere yeni hatların çekilmesi, mevcut altyapının güçlendirilmesi ve vatandaşlardan gelen şikâyet ve taleplerin ele alınması gibi konular detaylı şekilde değerlendirildi. Mahalle başkanları, sahadaki sorunları birebir ileterek çözüm önerilerini sundu.
İŞ YERLERİNE BAĞLANTI SÜREÇLERİ HIZLANACAK
Toplantının bir diğer gündem maddesi ise iş yerlerinde doğalgaz bağlantı süreçlerinin hızlandırılması oldu. Esnaf ve işletmecilerin yaşadığı gecikmelerin en aza indirilmesi adına teknik planlamaların yapılması kararlaştırıldı. Aksa Doğalgaz teknik ekipleri tarafından yürütülen saha çalışmaları hakkında da bilgi paylaşımı yapıldı. Mevcut projeler ve planlanan çalışmalar hakkında katılımcılara sunum gerçekleştirildi.
ŞANSİ “DOĞALGAZSIZ MAHALLE KALMAYACAK”
Toplantı sonrası açıklama yapan İl Başkanı Hüseyin Şansi “Batman’ın her mahallesine eşit hizmet götürmek amacıyla çalışıyoruz. Doğalgaz erişimi olmayan hiçbir mahallemiz kalmasın istiyoruz. Gelen talepleri tek tek dinleyip ilgili kurumlarla koordinasyon içinde çözüm arayışındayız” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YÜRÜYÜŞ VE SPOR ALANLARI ŞEKİLLENİYOR
- 02GENÇLER İÇİN FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
- 03TARIM VE İÇME SUYUNDA BÜYÜK HAMLE
- 0415 YIL ÜZERİ CEZALI 2 FİRARİ YAKALANDI
- 05MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU’NDAN TESBİH PAZARINA ZİYARET
- 06 “Hasta mahpus cezaevinde tutulmamalı”
- 07EKMEN, “GAZETECİLERE YÖNELİK YARGI BASKISI ARTIYOR”
- 08Şeyh Süleyman Bağdu Davası 17 Nisan’a Ertelendi
- 09Batman Havalimanı Yaz Tarifesine Geçiyor: Uçuş Sayısı Yükseldi
- 10Yılmaz “Ekonomik kriz vatandaşın mutfağını vurdu”
- 11Batmanlı Esnafa 1 Milyon TL Kredi İmkanı
- 12BATMAN’DA İŞSİZLİKTE TARİHİ GERİLEME
- 13BATMAN PETROLSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR
- 14EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 15ÖĞRENCİLERE BİLİM VE TEKNOLOJİ KONULU SEMİNER




Henüz Yorum yok