"SAĞLIKTA BÖLGESEL MERKEZ OLACAĞIZ"
TEMELİ DUALARLA ATILDI
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in katılımıyla, Radyasyon Onkolojisi Nükleer Tıp Görüntüleme binasının temel atma töreni gerçekleşti.

“HASTALAR ARTIK DİYARBAKIR’A GİTMEYECEK”
Temel atma törenine Vali Ekrem Canalp’in yanı sıra AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, HÜDAPAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, AK Parti İl Başkanı Akif Gür, Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Semih Canpolat, İl Müftüsü Nihat Kök, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Adem Taşkın, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, kamu kurum müdürleri ile yüklenici firma temsilcileri katıldı. Radyasyon onkolojisi hizmet binası bittiğinde hastaların artık Diyarbakır’a gitmek zorunda kalmayacağını dile getiren Vali Canalp, “Muş’tan, Bitlis’ten, Mardin’den, Tatvan’dan ve değişik illerden de hastalarımızı Batman’a kabul edebilir hale geleceğiz. Açılacak merkezimizle birlikte Batman artık sağlıkta da bölgesel bir merkez olma yönünde de önemli bir adım atmış olacak” diye konuştu.

BİR YIL İÇERİSİNDE HİZMET VERECEK…
38 Milyon liraya mal olacak Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezinin (OTTM) bir yıl içerisinde biteceğini belirten Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Semih Canpolat, “Kamu ve özel hastanelerimizdeki onkoloji kliniklerine il içi ve il dışından başvuran hasta kitlesinin almakta olduğu onkolojik tedavinin önemli bir bileşeni olan PET-CT ve LİNAC cihazdır. OTTM hizmet binasının tamamlanmasıyla bu eksiklik giderilerek özellikle Diyarbakır Malatya ve Elazığ gibi İl dışına sevklerin önüne geçmek ve ilimize yakın olan Siirt, Mardin, Şırnak, Bitlis, Muş, Bingöl ve sınırımıza yakın olan Duhok, Zaho, Erbil’e kadar bu hizmet verilecektir” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NİSAN AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 02MOR AHO’DA ANLAMLI BULUŞMA
- 03İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 04İHD : “Tecrit Uygulamaları Son Bulmalı”
- 05MEB Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baran’dan Batman’a Ziyaret
- 06BESO’DAN SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ
- 07BATGEV Başkanı Ömer Cangir’den okul güvenliği değerlendirmesi
- 08KAPANAN KÖY YOLLARI KISA SÜREDE ULAŞIMA AÇILDI
- 09MİNİKLER İÇİN 3 YENİ KURS
- 10KENT GENELİNDE YAĞIŞ SONRASI PIRIL PIRIL TEMİZLİK
- 11YAĞIŞ YOLU ÇÖKERTTİ
- 12700 GRAM DOĞAN BEBEK 4 AY SONRA SAĞLIĞINA KAVUŞTU
- 13ŞEHİT ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN DUALAR EDİLDİ
- 14TUNÇ’TAN SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ
- 15BATMAN VE TATVAN ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU




Henüz Yorum yok