ŞAHİN “ALIN TERİNİN KARŞILIĞI EKSİKSİZ ÖDENMELİ”
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, emekçilerin ağır vergi yükü altında ezildiğini, sendikaların yetersiz kaldığını belirterek alın terinin karşılığının eksiksiz ödenmesi gerektiğini söyledi.
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, her 1 Mayıs’ta ekonominin yükünü omuzlamış, kazandıklarının çok üzerinde bir vergi yüküne mahkûm edilmiş emekçi kesimin hatırlandığını belirtti. Ancak haklarının iyileştirilmesi mücadelesinin sözde kaldığını ifade etti. Sendikaların da üyelerinin haklarını tam anlamıyla alma noktasında yetersiz ve etkisiz kaldığını vurguladı.
“EMEĞİN SÖMÜRÜLDÜĞÜ BİR MEMLEKETTE SOSYAL BARIŞ TESİS EDİLEMEZ”
Oysa biz Alınteri kurumadan işçilerin hakkını verin diyen bir inançtan geliyoruz diyen İl Başkanı Şahin “Merkezine insanı almayan, sadece ülke ekonomisini büyütmeye kilitlenmiş bir iktisat politikasının uygulandığı, vergi yükünün emekçilerin sırtına yüklendiği, işçilerin yarısına yakınının asgari ücretle çalışmaya mahkûm edildiği, bir yanda yüksek işsizlik oranları, diğer yanda kadınların ve çocukların ucuz iş gücü olarak görülüp sömürüldüğü bir memlekette sosyal barış tesis edilemez” dedi.
“KAPİTALİST SİSTEMİN TERK EDİLECEĞİ GÜNLERİN YAKLAŞTIĞINA İNANIYORUZ”
HÜDA PAR olarak bu olumsuz tabloların değişeceğine ve zulüm ile sömürüyle eşanlamlı kapitalist sistemin terk edileceği günlerin yaklaştığına inandıklarını belirten İl Başkanı Şahin “Alın terinin kıymetinin bilindiği ve karşılığının alın teri kurumadan eksiksiz ödendiği, vergi yükünün çalışanların sırtından kaldırıldığı, zorunlu ihtiyaçlara yetecek miktardaki gelirden vergi alınmadığı bir ülke ve sistemi kurmak azmiyle, ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün tüm emekçilerin, milletimizin ve insanlığın huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diliyoruz” dedi.
Başkan Şahin “Emekçilerimizin alın terinin ve sarf ettikleri emek ve çabanın hakkının gözetildiği ve hakkıyla ödendiği günleri görmek dileğiyle tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum” İfadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“ULUSLARARASI UÇUŞLAR BATMAN TURİZMİ İÇİN TARİHİ DÖNÜM NOKTASI”
- 02KOZLUK GENELİNDE ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 03BATMANLI SERHAT TUNÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
- 04BAĞ VE ANTEPFISTIĞI ÜRETİCİLERİNE ERKEN UYARI DESTEĞİ
- 05HÜSEYİN ŞANSİ, UZUNGÖL’DE BATMANLI İŞ İNSANLARINI ZİYARET ETTİ
- 06“TERÖRSÜZ TÜRKİYE, MİLLETİN ORTAK GELECEĞİNİN ANAHTARIDIR”
- 07Batman Asenalar Kadın Futbol Kulübü, 2. Lig’e Yükseldi!
- 08Batman’da İtfaiye Müdahale Etti, Endişe Sevinç Oldu
- 09YILIN İLK YARISINDA 152 BLOK İÇİN YAPI RUHSATI VERİLDİ
- 10HASANKEYF KAYMAKAMI BÖYÜK GÖREVİNE BAŞLADI
- 11“ULUSLARARASI POTANSİYEL SOMUT BİR PLANLA ELE ALINMALI”
- 12“ŞİMDİ SIRA ULUSLARARASI UÇUŞLARDA”
- 13617 MİLYON TL’LİK YASADIŞI BAHİS OPERASYONU
- 14“GÜVENİN OLDUĞU YERDE İSTİKBAL VARDIR”
- 15HAZIR BETON FİRMALARINA ÇEVRE UYARISI




Henüz Yorum yok