YARASALAR "PETROLSPOR SEVDAMIZ"
YARASALAR "PETROLSPOR SEVDAMIZ"
Bölgesel yayına yapan, Batman Radyo Yüksel'de yayınlanan "SPOR GÜNDEMİ" Programına konuk olan Ozan Büyükkaya taraftarın tel örgülerden rahatsız olduğunu ifade etti.
Yarasalar Gençlik Derneği Başkanı Çağdaş Ozan Büyükkaya, Radyo Yüksel’de, Feridun Yeni, Aytekin Alptekin ve Salih Eroğlu'nun yönettiği, "Spor Gündemi" programına katılarak, taraftarların sorun ve taleplerini kamuoyuyla paylaştı.
“RİZE’DE 90 SANTİM BİZ DE 2 METRE 70 SANTİM”
Gazetemiz yazarlarından Aytekin Alptekin’in de yer aldığı spor gündemi programında soruları cevaplayan Çağdaş Ozan Büyükkaya, özellikle stadyumdaki tel örgülere dikkat çekti. Büyükkaya; “Statta bulunan güvenlik telleri nedeniyle maraton bölümündeki taraftarlar, maçı net bir şekilde takip edemiyor ve bu nedenle taraftarlarımız durumdan son derece rahatsız. Tellerin makul bir seviye çekilmesi için yaptığımız başvurular cevapsız kalıyor. Oysa biz Yarasalar olarak, yılın en centilmen taraftar ödülünü almış bir gurubuz. Yaptığımız araştırmalara göre de, Rize’de yapılan stadyum ile Batman’a yapılan stadyumun projeleri bire bir aynı. Orada tel örgünün yüksekliği 90 santim, biz de ise 2 metre 70 santim. Yasada da kabulü olarak, taraftarın seyrini etkilemeyecek biçimde olması gerektiği yer alıyor. Şuan bunun ilgili kurumlarla görüşmelerimiz sürüyor. Eğer sağlıklı bir netice alamazsak, dernek olarak hukuk mücadelesi başlatacağız.”
“YENİ YÖNETİMDEN BİZİ ARAYAN SORAN YOK”
Petrolspor’a olan destekleri ve yeni yönetim kurulu hakkında da açıklamalarda bulunan Büyükkaya; “Yeni yönetim kurulu ile hiçbir diyaloğumuz yok. Ne bizi arayan, ne de soran var. Bizim sevdamız Batman’a ve Petrolspor’adır. Yıllar takımın itekleyici gücüyüz ve bu her zaman böyle olacak. Şu anda da takımımız çok zorlu bir süreçte, her maçımız bir final niteliği taşıyor. Bu nedenle yönetim konusunu şuan için rafa kaldırdık, ancak sezon sonunda biz de sözümüzü söyleyeceğiz. Çünkü şuan ki davranış biçimi algılayamadığımız bir durum. Bizim kendileriyle bir sorunumuz yok, onların var mı bilemiyorum.” İfadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok