Şansi’den TUSAŞ’a Yapılan Terör Saldırısına Sert Tepki: “Birlik ve Beraberliğimiz Zedelenmeyecek!”
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin geleceğinde teröre yer olmadığına dair yaptığı açıklamalara tam destek vererek, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi’ne (TUSAŞ) yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısını sert bir dille kınadı.
Şansi, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Türkiye’nin geleceğinde terörün ve karanlık oyunların yeri yoktur. Biz de Cumhurbaşkanımızın kararlılığını paylaşarak, bu yolda Batman’da güçlü bir irade ortaya koyuyoruz. Savunma sanayimize ve milletimizin kardeşliğine kasteden bu hain saldırılar, asla birlik ve beraberliğimizi zedeleyemeyecek. TUSAŞ’a yönelik yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, ailelerine sabır ve metanet diliyorum.”
Şansi, Türkiye’nin milli savunma sanayisine yapılan bu saldırının, ülkenin bağımsızlığını ve gücünü hedef aldığını belirterek, “Terör örgütleri ve onları destekleyen odaklarla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Devletimizin arkasındayız ve Türkiye’nin gücü her türlü tehdidi aşacak kapasitededir” dedi.
Açıklamasında ayrıca, Cumhur İttifakı tarafından açılan tarihi fırsat penceresinin kişisel hesaplara kurban edilmemesi gerektiğine dikkat çeken Şansi, siyaset kurumu, Meclis, sivil toplum, basın ve millet olarak hep beraber terörün olmadığı bir Türkiye inşa etme çağrısında bulundu.
“Terör ve şiddetin gölgesinin düştüğü bir geleceğe izin vermeyeceğiz. Hep birlikte Türkiye’nin geleceği için tek yürek olmalıyız” diyerek sözlerini tamamladı. (Muhyeddin BEYCAN)
Etiketler : #Şansi’den,#TUSAŞ’a,#Yapılan,#Terör,#Saldırısına,#Sert,#Tepki:,#Birlik,#Beraberliğimiz,#Zedelenmeyecek!,
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Güzellik Sektörü Sendika Çatısı Altında Güçleniyor
- 02Batman’ın Tepkisi Geri Adım Attırdı: Amedspor Özür Diledi!
- 03ÇETSOS KURUYEMİŞ’TEN 4. ŞUBE ATAĞI
- 04YAZLA BİRLİKTE ÇİÇEKLERE İLGİ ARTTI
- 05ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAĞIŞA RAĞMEN SÜRÜYOR
- 06ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- 07YAPICIOĞLU’NDAN “SUMUD FİLOSU” ÇAĞRISI
- 08BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 09Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 10ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 11SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 12EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 13BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 14ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 15BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR




Henüz Yorum yok