BATMANLI SİYASİLERDEN RAMAZAN-I ŞERİF MESAJLARI
Mesajlarda; birlik, beraberlik, paylaşma, dayanışma ve mazlum coğrafyalara destek vurgusu öne çıktı.
FERHAT NASIROĞLU : “RAMAZAN KARDEŞLİĞİN VE DAYANIŞMANIN AYIDIR”

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Ramazan-ı Şerif’e kavuşmanın huzurunu yaşadıklarını belirterek, bu mübarek ayın gönüllerin arındığı, sofraların paylaşıldığı özel bir zaman dilimi olduğunu ifade etti. Ramazan’ın ihtiyaç sahiplerini gözetme ve toplumsal dayanışmayı güçlendirme ayı olduğuna dikkat çeken Nasıroğlu, ayın Batman’a, ülkeye ve İslam âlemine sağlık ve huzur getirmesini diledi.
EKREM TÜZÜN : “BİRLİK VE HUZUR İKLİMİ GÜÇLENSİN”

Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Tüzün, Ramazan ayının toplumsal vicdanın güçlendiği, paylaşma ve kardeşlik hukukunun pekiştiği müstesna bir dönem olduğunu vurguladı. Ramazan’ın sosyal adalet, yardımlaşma ve dayanışma anlayışını güçlendirmesini temenni eden Tüzün, bu ayın umutların tazelendiği bir birlik süreci olmasını diledi.
DAVUT ŞAHİN : “SOFRALAR KURULURKEN GAZZE UNUTULMAMALI”

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Ramazan’ın arınma ve dayanışma ayı olduğunu belirterek, Gazze’de yaşanan zulme dikkat çekti. Şahin, Ramazan sofraları kurulurken mazlum coğrafyaların unutulmaması gerektiğini vurgulayarak, dualar ve yardımlarla Filistin halkının yanında olunması çağrısında bulundu. Şahin ayrıca Ramazan ayının ümmet bilincini diri tutan bir diriliş vesilesi olduğunu ifade ederek, bu mübarek günlerin adalet, merhamet ve kardeşlik duygularının güçlenmesine katkı sunmasını temenni etti.
MEHMET FIRAT : “AÇIN HÂLİNİ ANLAMAK RAMAZAN’IN ÖZÜDÜR”

Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat ise Ramazan ayının sadece oruç değil, aynı zamanda bir diriliş ve arınma ayı olduğunu ifade etti. Açın hâlini anlamanın ve paylaşmanın Ramazan’ın temel kazanımı olduğuna dikkat çeken Fırat, başta Gazze olmak üzere mazlumlara yardım elinin uzatılmasının ortak sorumluluk olduğunu dile getirdi. Batmanlı siyasiler, mesajlarının sonunda Ramazan ayının; barışın, huzurun ve kardeşliğin güçlendiği bir dönem olmasını temenni ederek tüm vatandaşların Ramazan-ı Şerif’ini tebrik etti.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMANDA 25 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI
- 02BATMAN NEVROZU 22 MART’TA YAPILACAK
- 03HASANKEYF YOLUNA YENİ AĞAÇLAR DİKİLİYOR
- 04MEYVE FİDANI DİKİM SEZONU BAŞLADI
- 05KENT GENELİNDE İLAÇLAMA
- 06HER GÜN 2 BİN 542 KİŞİYE SICAK YEMEK
- 07BİR ÜNİTE KAN, BİRÇOK HAYAT
- 08BATMAN ENGELLİLER ADANA DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR
- 09CANALP, KOZLUK’TA VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 10KADINLAR TEZHİP SANATINI ÖĞRENİYOR
- 11EKMEN’DEN PAHALI UÇAK BİLETLERİ İÇİN REKABET KURUMU’NA BAŞVURU
- 12BATMAN’DA TOPLU ULAŞIMA YENİ GÜÇ
- 13FİLİSTİN FİLM GÜNLERİ BATMAN’DA
- 14BATMAN GARI’NDA EĞİTİM VE TATBİKATI
- 15TÜRKAN “MECLİS KARARLARI, GAZETELERDE YAYIMLANMALI”




Henüz Yorum yok