Boğaziçi Kolejinden Öğrencilere Sınav Taktikleri Eğitimi
BOĞAZİÇİ KOLEJİ'NDEN BEYNİ ETKİN KULLANMA SANATI VE SINAV TAKTİKLERİ EĞİTİMİ
Davranış Bilimleri Uzmanı Kunter Kurt, tarafından Boğaziçi Koleji Öğrencilerine "beyni etkin kullanma sanatı ve sınav taktikleri” adlı eğitim Öğretmenler ve Öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.
Davranış Bilimleri Uzmanı Kunter Kurt tarafından Boğaziçi Koleji konferans salonunda Öğrencilere yönelik düzenlenen "Beyni Etkin Kullanma Sanatı ve Sınav Taktikleri” adlı eğitim seminerine,Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Ali Yılmaz,Yönetim Kurulu Başkanı Selman Yılmaz, Okul Müdürü M.Sait Batti, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Seminerde Kunter Kurt, insan beyninin etkin kullanımı, zorluklar karşısında mücadele ve hafıza teknikleri hakkında örneklemelerden de yararlanarak eğitici bilgiler verdi.
Karşılaşılan problemlerin çözümünün beyinde olduğunu söyleyen Kunter Kurt, “Ellerimizi birleştirdiğimizde yukarıda kalan parmak çok anlam ifade ediyor. Eller bir araya geldiğinde sağ parmak yukarıda kalıyorsa sözel zekaya sahipsiniz. Eğer sol parmak yukarıda kalıyorsa sayısal zekaya sahipsiniz" diyerek, kişilerin seçimlerinin buna göre yapması gerektiğini belirtti.
Kurt, zaman zaman verdiği örnekleri salonda bulunan Öğretmen ve Öğrencilerle uygulamalı yaptı.Eğitim ile alakalı konuşan Özel Batman Boğaziçi Koleji Müdürü M.Sait Batti,amaçlarının "Batman'ın eğitimdeki başarı çıtasını daha da üst sıralara taşımak olduğunu ve bu amaçla da işini severek yapacak,hayallerindeki mesleği ve üniversiteyi kazanmak isteyen öğrencilere destek olabilmek amacı ile düzenlenen bu eğitimde sunumu yapan değerli Eğitimci - Yazar Kunter Kurt'a teşekkür ederim."dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 02METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 0323 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 04TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 05ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”
- 06SOLİN CADDESİ’NE 100 TESPİH AĞACI DİKİLİYOR
- 07KARDELEN MAHALLESİ’NDE 23 NİSAN’A ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
- 08“65 İlde, 25 ülkede sahadayız”
- 09BATMAN BAROSU'NDAN ''BARIŞ SÜRECİ'' PANELİ
- 10Kardelen Mahallesi’nde 23 Nisan’da temsili muhtar çocuk oldu
- 11VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 12TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 13BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 14BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 15SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI




Henüz Yorum yok