Esentepe 'Kent Parkı' için çalışmalar başladı
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan gelen heyet, Batman Esentepe'de yapılacak olan Esentepe Kent Parkı'nın çalışmaları için incelemelerde bulundu.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Recep Akdeniz ve beraberindeki uzman heyet, Esentepe'de yapılması planlanan Esentepe Kent Parkı'nın çalışma detaylarını görmek için Esentepe'de incelemelerde bulundu. İnceleme çalışmalarına Batman Belediyesi'nin ilgili müdürlükleri de katıldı.
Yapılan incelemelerin ardından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan gelen teknik heyet, Batman Belediyesi Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve ilgili müdürlükler arasında bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan değerlendirme toplantısı ardından kentin en güzide yerlerinden biri olan Esentepe'de, Esentepe Kent Parkı'nın çalışmalarına başlanmasına karar verildi.
"Kent parkı bir cazibe merkezi halini alacak"
Yapılacak olan kent parkına ilişkin kısa bir açıklamada bulunan Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, "150 dönümlük alan üzerine kurulacak olan mesire alanının maliyeti Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi tarafından üstlenilecek. Kent parkının içinde şelale, çocuklara yönelik özellikli çocuk oyun alanları, gençlere yönelik özel temalı mekânlar, ailelerin dinlenebileceği ve piknik yapabileceği piknik alanları, koşu yolu, seyir teraslar, bisiklet ve yürüyüş yolları yer alacak. Ayrıca kent parkında 'hava mania' uçuş alanını kısıtlamayacak şekilde cami yapılacak. Bu proje ile Esentepe Kent Parkı bir cazibe merkezi halini alacak." diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01YEŞİLAY’DAN VALİ CANALP’A ZİYARET ETTİ
- 02BESOB’dan İŞKUR’a 'istihdam' ziyareti
- 03ÜÇ KÖYDE YOL ÇALIŞMALARI SÜRATLE DEVAM EDİYOR
- 04GÜNEYDOĞU DERBİSİ PETROLSPOR’UN 0-2
- 05ÜCRETSİZ SÜNNET ORGANİZASYON KAYITLARI BAŞLIYOR
- 06KAYMAKAM İMRAK, PAZARDA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
- 07YENİ KENT MEZARLIĞINDA AĞAÇ DİKİM ÇALIŞMASI BAŞLADI
- 08BAŞKAN DİREK, “İŞTEN ÇIKIŞ KODLARI, İŞ MAHKEMELERİ’NİN YETKİSİNE VERİLMELİDİR”
- 09BAŞKAN DEMİR, SASON SPOR’A UĞURLU GELDİ
- 10KONYA’DAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLARAK DÖNDÜK
- 11DİREK VE ERTEKİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 12OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 13OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ
- 14EŞ ZAMANLI AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
- 15İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok