Evi soyulup ateşe verilen genç yardım istiyor
Batman'ın Yenişehir Mahallesi Kuyubaşı TOKİ civarında bulunan Ahmet Barış Akçal’a ait tek katlı müstakil eve iki gün önce giren hırsız ya da hırsızlar, değerli eşyaları çaldıktan sonra evi ateşe verdi.
Olayın askerlik işlemleri için evden çıktığı gece yaşandığını belirten Akçal, hırsızların ev eşyaları ile nişanlısına ait altın ve çeyizleri çaldığını söyledi.
Ateşe verilmesi nedeniyle evde büyük çapta hasar oluştuğunu ve yıllardır biriktirdiği parasıyla evlilik için aldığı eşyaların kullanılamaz hale geldiğini dile getiren Akçal, yetkililerden yardım istedi.
Yaklaşık 15 bin TL zararının oluştuğunu ifade eden Akçal, "Geçenlerde askerlik işlemlerimi yapmak için evden çıktım. Bu sırada orada bulunan madde bağımlısı gençler gelip evimi ateşe verdiler. Taşıyabildikleri televizyon, nişanlımın bavulu ve aynı zamanda bir tane DVD playerimi götürdüler. Bavulun içinde iki tane burma bilezik vardı. Evimi soyduktan sonra ateşe verdiler." dedi.
Yetkililerin, zararının karşılanması ve evinin onarılması için kendisine yardımcı olmasını talep eden Akçal, "Devlet yetkililerinden zararımın karşılanmasını ve evimin onarılmasını rica ediyorum. Bu konuda çok mağdurum. Daha önce de defalarca bu tür olayların yaşandığını bildirmemize rağmen hiçbir şekilde ilgilenilmedi. Gençler sürekli oralarda toplanıp madde kullanarak evlere giriyorlar. Daha öncede üç dört sefer bu tür olaylar yaşandı. Bildirmemize rağmen gerekli işlemler yapılmadı. Yetkililerden bu konuda yardım bekliyoruz. Oraların da artık güvenli olmasını talep ediyoruz." şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01YEŞİLAY’DAN VALİ CANALP’A ZİYARET ETTİ
- 02BESOB’dan İŞKUR’a 'istihdam' ziyareti
- 03ÜÇ KÖYDE YOL ÇALIŞMALARI SÜRATLE DEVAM EDİYOR
- 04GÜNEYDOĞU DERBİSİ PETROLSPOR’UN 0-2
- 05ÜCRETSİZ SÜNNET ORGANİZASYON KAYITLARI BAŞLIYOR
- 06KAYMAKAM İMRAK, PAZARDA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
- 07YENİ KENT MEZARLIĞINDA AĞAÇ DİKİM ÇALIŞMASI BAŞLADI
- 08BAŞKAN DİREK, “İŞTEN ÇIKIŞ KODLARI, İŞ MAHKEMELERİ’NİN YETKİSİNE VERİLMELİDİR”
- 09BAŞKAN DEMİR, SASON SPOR’A UĞURLU GELDİ
- 10KONYA’DAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLARAK DÖNDÜK
- 11DİREK VE ERTEKİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 12OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 13OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ
- 14EŞ ZAMANLI AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
- 15İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok