
Gıda Toptancılar Sitesi yapı ruhsatı alındı
Gıda Toptancılar Sitesi yapı ruhsatı alındı
Batman Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifinin 2023 Yılı Olağan Üstü Genel Kurulu toplantısında konuşan Kooperatif Başkanı Süleyman Emek, Gıda Toptancılar Sitesinin ruhsatını aldıklarını, temel atma törenini yakında yapacaklarını açıkladı.
BATSO’da gerçekleşen Batman Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifinin 2023 yılı olağan üstü genel kurulu üyelerin katılımıyla toplandı. Önceki gün yapılan kurula Bilgi Teknolojileri, İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Şube Müdürü İlhan Aslan, BATSO Başkanı Abdülkadir Demir ve kooperatif üyeleri katıldı. Kooperatif Başkanı Süleyman Emek yapılan ve ileriki süreçlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgilendirdi.
‘KISA SÜREDE TEMEL ATMA TÖRENİ YAPACAĞIZ’
Kooperatif Başkanı Süleyman Emek, şunları kaydetti: “Yapı ruhsatımızı almış bulunmaktayız, bundan sonraki çalışmaların startını verip en kısa zamanda temel atma törenini düzenleyeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız. Projemizin Batman’a istihdam üretim ve ihracatına büyük katkılar sağlayacağını ve çevre illere örnek teşkil edecek projenin hayata geçmesini sağlayacağız. Batman Valimiz Ekrem Canalp Bey’e ve Batman Milletvekilimiz Ferhat Nasıroğlu’na bizleri bu süreçte yalnız bırakmadıkları için yönetim kurulumuz adına teşekkürlerimizi sunarız. Yönetim kurulumuzun yürüteceği çalışmaların Batman halkına ve kooperatifimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.”
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01DOLANDIRICILIK AĞI ÇÖKERTİLDİ
- 0242 KİLOMETRELİK GÜZERGAHTA TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 03600 METRELİK BSK ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
- 04Kuzeybatı Çevre Yolu’na Erdoğan İsmi Verildi
- 0598 SEYAHAT SEVER AĞIRLANDI
- 06GENÇLİĞİN YÜZME KURSLARINA 5 BİN BAŞVURU
- 07ÖNCE CAMİYE SONRA SPOR SALONUNA
- 08KOZLUK’TA ‘YÜZME BİLMEYEN’ KALMAYACAK
- 09Petrolsporlu Pehlivanlar, Bölge Şampiyonu Oldu
- 1026 BRANŞTA 11 BİN KAYIT YAPILDI
- 11BAŞARILI ATLETLERE ÖZPERK’TEN EŞOFMAN
- 12BOLU KAMPINDA PETROLSPOR’A ANLAMLI ZİYARET
- 13DEVA'DAN SAĞLIK SİSTEMİNE VE HASTANELERE ELEŞTİRİ
- 14UYUŞTURUCUYA KARŞI ORTAK MÜCADELE ÇAĞRISI
- 15HÜDA PAR'DAN ÇÖP AKTARMA TESİSİNE VETO
Henüz Yorum yok