
MHP'Lİ GENÇLER DEPREM BÖLGESINDE
MHP Batman İl Başkanlığına bağlı gençler, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde 20 kişilik ekiple canla başla çalışmalarını sürdürüyor.
7 Şubat 2023 tarihi itibariyle Adıyaman merkez koordinesinde gönüllü olarak çalışan MHP’li gençler, deprem bölgesinde uzun süre kalacaklarını belirttiler. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir; “İl Başkan Yardımcımız ve İl Sekreterimiz koordinesinde, deprem olduğu günden beri aralarında 2 oğlum, yeğenlerim, akrabalarım ve gönüllü MHP’li gençlerden oluşan 20 kişilik ekibimiz canla başla çalışıyorlar. Gönüllülerimiz deprem koordinasyon merkeziyle koordineli bir şekilde kendi araçlarıyla yardım gitmeyen köylere gidiyorlar. İhtiyaç olan bölgelerde çadır kurulumu başta olmak üzere, soba, yakacak, giyim, gıda, hijyen ve daha bir çok ihtiyaç malzemelerine adreslerine teslim ediyorlar.
Adıyaman bölgesinde gençlerimiz, kendi hür iradeleriyle kalmayı tercih ediyorlar. Buda bizleri çok mutlu ediyor. Gençlerimiz bölgedeki en iyi ve en güvenilir dağıtım ekiplerinin başında geliyorlar. Allah hepsinden razı olsun.” diye konuştu. Başkan Demir ayrıca depremde vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve yakınlarına da sabırlar diledi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 013 YENİ KÖRÜKLÜ OTOBÜS HİZMETE BAŞLADI
- 02PERPIRA KÖPRÜSÜ MECLİS GÜNDEMİNDE
- 03KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 04ŞÖHRET OLMAK MI, OYUNCU OLMAK MI?
- 05BATMAN-DİYARBAKIR YOLU İKİ YÖNLÜ TRAFİĞE KAPANDI
- 06BATI RAMAN’DA YANGIN VE ACİL DURUM TATBİKATI
- 07GERCÜŞ’TE FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 08SERA OSB’YE İLK TALEP 300 DÖNÜMLÜK YATIRIMLA GELDİ
- 09BATMANLI PROFESÖR PİRİNÇÇİ’YE ZİYARET
- 10MUHTAR AK'TAN YEREL ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
- 11“SU KESİNTİLERİ YAŞAM HAKKINI İHLAL EDİYOR”
- 12Batman’da ambulans uçak 19 Aylık Bebek ve 20 yaşındaki genç için havalandı
- 13VALİLİK'TEN 'SAHTE PARSEL SATIŞI' UYARISI
- 14Türkiye’de Bir İlk: Batman’da Sürücü Akademisi Hizmete Girdi
- 15YETERSİZ TEKLİFE HAYIR! SAĞLIK-SEN MEYDANLARDA
Henüz Yorum yok