Özel Yaşam Hastanesi 12 Yaşında
BÖLGENİN EN KALİTELİ SAĞLIK KURUMLARI ARASINDA
Sağlı sektöründe Bölgenin saygın sağlık kurumları arasında yer alan ve Uzman doktor kadrosu ve yatak kapasitesiyle kaliteden ödün vermeyen Özel Yaşam hastanesinin Kuruluş yıldönümü nedeniyle önceki gün Worldmar Teras katta kutlama etkinliği düzenlendi. Çok sayıda Doktor ve personelin katıldığı yıldönümü etkinliğinde Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Dinç, Batman’a gururla hizmet vermenin sevincini yaşadıklarını belirterek, halkın gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür etti. Yaşam hastanesi adına hazırlanan dev yaş pastanın kesilmesinden sonra gelen davetlilere pasta ve kola ikram edildi.
İŞ ADAMI AHMET DİNÇ’E TEŞEKKÜR
Pasta kesimi ardından basın mensuplarına bilgi veren Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan vekili Mehmet Dinç, 12 yıl boyunca sürekli büyüdüklerini ve kalite standartlarını arttırdıklarını belirterek “Hastanemiz kaliteli uzman doktor kadrosuyla ve güler yüzlü personeliyle 12 yıl boyunca kaliteden ödün vermedik. 2006 yılından bu yana hekim kadromuzu yükselttik, yatak sayımızı arttırdık, teknolojiyi yakından takip ederek son model tedavi yöntemleri ile hizmet vermeyi sürdürdük. Hekim kadromuzun donanımlarının üst seviyede olması, özverili ve fedakâr çalışmaları, lokomotif gücü oluşturdu. Amacımız Batman ve bölge halkına en iyi şekilde sağlık hizmetini vermektir. Hastanemizi Allah izin verirse önümüzdeki 3-4 ay içinde 75 yataktan 150 yatak kapasitesine çıkaracağız. İnşaata en yakın sürede başlayacağız. Tüm çalışanlarımıza verdikleri özveriden dolayı teşekkür ediyorum. Daha nice yıllarımız olur inşallah. Hastanemizin kurucusu sahibi ve büyüğümüz Ahmet Dinç’e her zaman minnettarız. Dinç ailesi olarak Batman’a yatırımlarımız ve hizmetlerimiz devam edecek. Batmanı seviyoruz. Kentimize hizmet vermek, İstihdam alanları yaratmak için bundan sonrada çabamız devam edecek. ” dedi.
SPİNE MED MEDİKAL CİHAZINA İLGİ BÜYÜK
Batman Özel Yaşam Hastanesinde bir süredir faaliyet olan Bel ve boyun fıtıklarında yüzde 95’ oranlarında olumlu sonuç veren ve birçok Avrupa ülkesinde kullanılan SpineMed medikal cihazına da yoğun ilgi var. Dinç Bölgenin yanı sıra Türkiye’nin bir çok yerinden hastaların bu cihazdan faydalandığını ve büyük faydasını gördüklerini belirtti.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01PROTOKOL ÜYELERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 02VATANDAŞLAR İLK YARDIMI UYGULAMALI ÖĞRENDİ
- 03TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 04İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI
- 05Babaeski Görkey İlçe Halk Kütüphanesinden devir alınmıştır.
- 06Şansi, Beşiri’de Vatandaşlarla İftar Sofrasında Buluştu
- 07Bayram Öncesi Berber ve Kuaförler Pazar Günü Açık Olacak
- 08VALİ CANALP’A 14 MART TIP BAYRAMI ZİYARETİ
- 09VALİ CANALP, HASANKEYF’TE VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 10BATMAN’DA DEVLET TİYATROSU RÜZGÂRI ESTİ
- 11FIRIN VE LOKANTALARA SIKI TAKİP
- 12BAYRAM ÖNCESİ SÜRPRİZ KARAR
- 13SON SEFER SAATİ 1 SAAT UZATILDI
- 14Şah-Mar Marketler Grubu’nun İftar Programına yoğun katılım
- 15Batman Ticaret Borsası’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek




Henüz Yorum yok