Vali Ahmet Deniz Hasankeyf ilçemizi ziyaret etti
İlçe ziyaretinde Vali Deniz'e, Vali Yardımcısı Cihat Arık, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Sağlık Müdürü, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Vekili eşlik etti.
KAMU KURUMLARINI ZİYARET EDEREK, YÖNETİCİLERDEN BRİFİNG ALDI
İlçe ziyaretinde Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Deniz’i ilçe hükümet konağı bahçesinde Kaymakam Vekili Gercüş Kaymakamı Ünal Koç, Belediye Başkanı A. Vahap Kusen ve kamu kurum müdürleri karşıladı. Daha sonra kaymakamlık makamına geçen Vali Deniz, Kaymakam Vekili Ünal Koç'tan ilçedeki çalışmalar hakkında brifing aldı. Vali Deniz daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Beraberindekilerle birlikte Belediye binasına geçen Vali Deniz, Belediye başkanı A. Vahap Kusen ile bir süre görüştü.
ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU
İlçe belediyesi ziyaretinin ardından Vali Deniz ve beraberindekiler ilçe merkezindeki çarşı esnafını ziyaret ederek, esnaf ile bir süre sohbet etti.
KAMU YATIRIMLARINI İNCELEDİ
Vali Deniz, esnaf ziyaretinin ardından yeni Hasankeyf yerleşim yerinde yapımı tamamlanan ve devam eden sağlık, eğitim ve turizm yatırımlarını yerinde inceleyerek, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yeni yerleşkede yapımı tamamlanan 24 derslikli lise binası, 25 yataklı ilçe devlet hastanesi, ilçe jandarma komutanlığı binası ve müze binasında incelemelerde bulunan Vali Deniz, çalışmaların hızlandırılmasını ve eksikliklerin giderilmesi konusunda gerekli denetimlerin yapılmasını istedi. Vali Çelik ziyaretlerin ardından Hasankeyf’in yeni yerleşkesine taşınması için çalışmaların yapıldığı Zeynel Bey Türbesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Hasankeyf yeni yerleşim alanında incelemelerde bulunan Vali Deniz, yeni yerleşim alanında çok büyük yatırımların yapıldığını belirterek, bir şehrin ve ilçenin neye ihtiyacı varsa, hepsi de planlanıp inşa edildiğini ifade etti. Hasankeyf’in tarihi dokusunu simgeleyen bazı tarihi eserlerin modern tekniklerle yeni yerleşim alanına taşınacağını belirten Vali Deniz, yeni yerleşim yerinde de vatandaşların huzurlu ve mutlu bir yaşam sürdürmelerini ümit ettiklerini ifade etti. Vali Deniz, ziyaret ve incelemelerin ardından ilçeden ayrıldı.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 05 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 02BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 03BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 04BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 05BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 06CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM
- 0718 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI
- 08“300 BİN VATANDAŞIMIZI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURDUK”
- 09YETİM ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK
- 10KIZILAY RAMAZAN BOYUNCA 3 BİN AİLEYE ULAŞTI
- 11BAYRAM NAMAZI SAATİ BELLİ OLDU
- 12MEZARLIKLARA EK SEFER KARARI
- 13EVLİLİK KREDİSİ ALAN ÇİFTLERE EĞİTİM DESTEĞİ
- 14OTELDE UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
- 15PEKDEMİR BATMAN’DA GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU




Henüz Yorum yok