YENİ HÜKÜMET KONAĞI’NIN İHALE SÜRECİ TAMAMLANDI
Türkiye’de örnek bir model olması beklenen Devlet Mahallesi Projesinin en önemli ayağı olan Hükümet Konağı ihalesi tamamlandı, yeni hükümet konağı 365 Milyon Lira’ya mal olacak.
365 MİLYON LİRALIK DEV YATIRIM!
Bu proje, Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyan Devlet Mahallesi Projesi’nin ilk adımı olacak. Amaç, ekonomik ömrünü tamamlamış kamu binalarını tek bir noktada toplayarak, vatandaşlara daha etkin ve verimli kamu hizmeti sunmak. Yaklaşık 1,5 yıl önce başlatılan çalışmalarla hayata geçirilecek bu proje, Batman’a modern bir görünüm kazandıracak.
YENİ VALİLİK BİNASININ İHALE SÜRECİ TAMAMLANDI
Modern mimarisi ve geniş kullanım alanlarıyla dikkat çeken yeni Valilik Binası, Mart ayı içerisinde İl Özel İdaresi tarafından ihale edilmişti. Toplam 40 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek bina, 16 bin 325 metrekare kapalı alana sahip olacak ve 4 katlı olarak planlandı. Batman İl Özel İdaresi’nin kesinleşen ihale sonucuna göre yeni hükümet konağı inşaatı işi 365.490.000,00 Türk Lirası ile en düşük fiyatı veren METAG İnşaat A.Ş. + Nasıroğlu İnşaat A.Ş. İş Ortaklığında kaldı. Yüklenici firmanın yer teslimiyle beraber işe başlanması bekleniyor.
GÜLTEPE MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR
Öte yandan Gültepe Mahallesi sakinleri projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek “Gültepe Mahallesi Karabağ Parkı yanında bulunan arsada yapılması planlanan devlet mahallesi içerisinde yer alacak olan Valilik Hizmet Binası ilimize hayırlı olsun. Devlet mahallesinin ilk binası olacak olan Valilik hizmet binasının ilimize kazandırılmasında sunmuş oldukları desteklerden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, Valimiz Sayın Ekrem Canalp ve Milletvekilimiz Sayın Ferhat Nasıroğlu’na şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
.jpg)
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman Havalimanı Yaz Tarifesine Geçiyor: Uçuş Sayısı Yükseldi
- 02Yılmaz “Ekonomik kriz vatandaşın mutfağını vurdu”
- 03Batmanlı Esnafa 1 Milyon TL Kredi İmkanı
- 04BATMAN’DA İŞSİZLİKTE TARİHİ GERİLEME
- 05BATMAN PETROLSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR
- 06EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 07ÖĞRENCİLERE BİLİM VE TEKNOLOJİ KONULU SEMİNER
- 08KÜTÜPHANELERDE BAŞARI ARTIYOR
- 09BÖLGEDE ANA SU HATTI YENİLENİYOR
- 10Batman Petrolspor Bayrakları Şehri Süslüyor
- 11YAŞLILARA SAYGI HAFTASI'NDA VEFALI BULUŞMA
- 12METRUK BİNALARA ASLA TAVİZ YOK
- 13GERÇEĞİ ARATMAYAN YANGIN TATBİKATI
- 14VALİ CANALP, BİLİM MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
- 15VALİ CANALP’A ‘ORMAN HAFTASI’ ZİYARETİ




Henüz Yorum yok