“2025 YILINDA DA AZİM VE KARARLILIĞIMIZI DEVAM ETTİRECEĞİZ”
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 2025 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını diledi.
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp yeni yıl mesajında “Hayata dair acı ve tatlı olaylarıyla, sevinçleri ve hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakıp yeni bir yıla, yeni umutlarla girmenin heyecanını yaşamaktayız. Öncelikle 2025 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; ülkemizde ve yeryüzünde birlik ve beraberliğe, kardeşliğe vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
Yeni bir yıl; yeni bir başlangıç ve yeni bir umut demektir. Her yeni yıl, canlanan yeni umutların, özlemlerin, beklentilerin ve daha mutlu bir geleceğin habercisidir. Yeni yılın, önceki yıllardan daha huzurlu, bereketli ve mutluluk içinde geçmesi, güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olması en büyük temennimizdir.
Batmanımızı bölgesinde cazibe merkezi yapmak için geride bıraktığımız yılda sanayi, turizm ve ticaret alanında birçok projeyi hayata geçirdik. Bu projeleri hedeflediğimiz noktaların ötesine taşımak bu şehirde yaşayan herkesin ortak katkılarıyla mümkün olacaktır. Bu bakımdan geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha yaşanabilir bir şehir bırakmak için hepimize önemli sorumluluklar düşmektedir.
2025 yılında da Batman’ımızı daha ileri noktalara taşımak için gerekli tüm çalışmaları gerçekleştirmedeki azim ve kararlılığımızı devam ettireceğiz. Yolumuza çıkacak bütün güçlükleri aşarak ilimizi daha ileriye taşıma yolunda el ele, gönül gönüle yürüyeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizde ve tüm dünyada barış, hoşgörü ve kardeşliğin hâkim olmasını temenni ediyor, saygıdeğer Batmanlı hemşehrilerimin ve mesai arkadaşlarımın yeni yılını en iyi dileklerimle tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KAYMAKAM BÖYÜK, 9 KÖYDE TALEPLERİ DİNLEDİ
- 02ANNE VE BEBEK SAĞLIĞINA EVDE TAKİP
- 03GERSAN ELEKTRİK ABD PAZARINDA!
- 04BEŞEVLER VE HUZUR MAHALLELERİNDE PARKE YAMA ÇALIŞMASI
- 05FERDİ KURT’UN EKİBİNE AHMET AŞSIZ KATILDI
- 06VALİ CANALP’TEN KAYMAKAM ARSLANŞAHİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
- 07BATMAN'IN LEZZET HİKAYESİ YAZILACAK
- 08VALİ CANALP “AİLEYİ VE TOPLUMU MERKEZE ALAN BİR SİSTEM KURDUK”
- 0919 MAYIS HAVUZU YİNE EN TEMİZ HAVUZ OLDU
- 10BATMAN’IN SICAĞINA RENKLİ DOKUNUŞ
- 11Venezuelalı forvet Cordova, Batman Petrolspor’da
- 12UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 6 KİŞİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
- 13600 TON ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI
- 14TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR
- 15MHP’DEN BAKAN MEMİŞOĞLU'NA BATMAN'IN SAĞLIK RAPORU




Henüz Yorum yok