
Bir dakika geç kaldığı için sınava alınmadı
Batman'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) birinci oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) için adaylar saat 10.00'a kadar sınav binalarına alındılar. Sonrasında ise kapılar kapandı ve hiçbir adayın sınav binasına girişine izin verilmedi.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da bazı adaylar son dakikada sınava yetişirken, sınava geçen kalan bazı adaylar ise 10.15'te başlayan sınavda 15 dakika kuralına takılarak sınava alınmadılar.
Geçen yıl ÖSYM'nin uygulamaya koyduğu kurala takılıp geç kalanlardan biri de Veysi Temizel isimli aday oldu. Kapanan kapının ardından görevlilerden, kendisini içeri almalarını isteyen Temizel, ne yaptıysa da sınav binasına alınmadı.
Bir dakika farkla sınav binasına alınmayan Temizel, bir senelik emeğini yitirdi. Sınava alınmadığı için hayal kırıklığı yaşayan Temizel, sınav giriş kâğıdını yırttı.
Kimliğini unuttuğu için eve gittiğini ve geldiğinde sınava yetişemediğini söyleyen Temizel, "Kimliğimi unutmuştum, yetişemedim. Yapacak bir şey yok, sağlık olsun. Sadece yeni bir üniversite okumak için sınava girecektim. Olmadı, yapacak bir şey yok. Uygulama bence yanlış değil çünkü bilgilendiriyorlar. Bizim zamanımızda burada olmamız lazım, bir kural sonuçta. Olmadı, sağlık olsun." dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01KAÇAK ET OPERASYONU: 42 BİN TL CEZA
- 02ZEYNEP ODUNCU’DAN “EK KAYNAK KİTAP” SORULARI
- 03Batman, TEKNOFEST’ten 4 ödülle döndü
- 04NASIROĞLU “BATMAN’DA İLMİK İLMİK YOL HARİTASI İŞLİYORUZ”
- 05BATMAN BAROSU TÜRKİYE ŞAMPİYONU
- 0655 HAFIZ BELGELERİNİ ALDI
- 071344 İŞLETME DENETLENDİ
- 08ÇOK SAYIDA GÜMRÜK KAÇAĞI MALZEME ELE GEÇİRİLDİ
- 09PETROLSPOR 5'TE 5 YAPTI
- 10EKMEN “ADALET SİSTEMİ ÇÖKMÜŞ DURUMDA”
- 1130 MİLYONLUK VURGUN YAPAN 4 KİŞİ TUTUKLANDI
- 12ESNAF ODASI'NDAN "TEKSTİL FUARI" ÇAĞRISI
- 132.600 TON HAFRİYAT BERTARAF EDİLDİ
- 14Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi İl Divan Toplantısı Yapıldı
- 15Batman Belediyesi’nden hijyen çalışması
Henüz Yorum yok