Bir Sevda, Bir Ülkü, 57 Yıllık Sadakat
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), kuruluşunun 57. yıl dönümünü birlik, beraberlik ve kararlılık vurgusuyla kutluyor.
Şanla, şerefle 57. yılına ulaşan Milliyetçi Hareket Partisi; inanç, fedakârlık ve kararlılıkla örülmüş uzun bir yürüyüşün adıdır. Bu yürüyüş, yalnızca bir siyasi hareketin değil, aynı zamanda vatan sevgisiyle yoğrulmuş bir gönül birliğinin hikâyesidir. Dün olduğu gibi bugün de MHP, milletimizin onuru, devletimizin bekası ve insanımızın huzuru için verdiği mücadeleyi, vakur bir duruş ve sarsılmaz bir iradeyle sürdürmektedir.
Bu 57 yıllık serüven; acının, sevincin, kaybın ve umudun iç içe geçtiği bir emek destanıdır. Farklı hayatlara, farklı fikirlere rağmen aynı ülkü etrafında kenetlenmiş insanların kardeşlik hukukunu yaşatmasıdır. Yolumuz hiç bir zaman kolay olmadı ama hiçbir zaman yalnız da olmadık. Çünkü Allah(c.c) bizimle beraberdi. Zorluklar karşısında yılmayan, yarınlara umutla bakan bu irade; her bir ferdin alın terinde, her bir yüreğin atışında varlığını hissettirmiştir.
Bugün ise geçmişten aldığımız güçle geleceğe daha sağlam adımlarla yürürken, bizi bir arada tutan değerlerimizi yeniden ve daha güçlü kucaklıyoruz. İnsanı merkeze alan, merhameti ve adaleti önceleyen, kardeşliği yücelten anlayışımız; Türkiye’mizin her köşesinde aynı sıcaklığı, aynı samimiyeti yeşertmektedir. 57. yıl, yalnızca bir yıldönümü değil; birlik, bağlılık ve ortak idealimizin tazelenmesidir.
Kalbimizde aynı sevda, dilimizde aynı dua, gözlerimizde aynı umut yolumuzu aydınlatan ülkülerimiz ile daima var olacaktır.
Şanla Şerefle 57. Yılımız Kutlu Olsun.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TEMİZ BİR BATMAN İÇİN SAHADALAR
- 02ÇİFT ÇEVRE YOLU İÇİN BÜYÜK ADIM
- 03BARO BAŞKANI ÇAKAN, HAKKARİ BAROSU’NUN AÇILIŞINA KATILDI
- 04BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 05BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 06BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 07YANGINDAN ZARAR GÖREN FİRMALARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
- 08“UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE TÜM KURUMLAR ORTAK HAREKET ETMELİ”
- 09Objektif Gazetesi ve Radyo Yüksel'den Gastronomi Turizmine Anlamlı Ziyaret
- 10VALİ CANALP’TEN 15 TEMMUZ MESAJI “İRADE BİZİM, ZAFER BİZİM”
- 11Batman’ın Lezzet Mirası Emin Ellerde
- 12Başkan Çetin : "15 Temmuz ruhu sonsuza dek payidar kalacak"
- 13Batman’da Sokakta Dehşet: Tartıştığı Şahıs Tarafından İki Ayağından Vuruldu!
- 14HASANKEYF'TE VERGİ DENETİMİ
- 15Batman Havalimanı’nda Yolcu Sayısı 408 Bini Aştı




Henüz Yorum yok