“Güzergâh kapalı, esnaf dükkânını açamıyor”
Esnafın büyük mağduriyet yaşadığını belirten BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, sağduyu çağrısı yaparak kaosun bir an önce sonlandırılmasını ve bariyerlerin kaldırılmasını istedi.
Batman Belediyesi’ne kayyum atanmasından sonra belediye binası önündeki caddenin protestolar sebebiyle yaya ve araç trafiğine kapatılmasının bölgede bulunan esnafları zor durumda bıraktığını vurgulayan Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, taraflara sağduyu çağrısında bulundu. Olayların artık durması gerektiğini söyleyen Çiftçi, güvenlik bariyerlerinin de kaldırılarak caddenin bir an önce yaya ve araç trafiğine açılması çağrısında bulundu. Yaşanan protesto olayları sebebiyle caddenin kapatıldığını ve güzergâha giriş çıkışın durmasıyla esnafın iş yapamadığını hatırlatan Çiftçi, “Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak tüm halkımızı sükûnete çağırıyoruz. Devam eden olaylar sebebiyle esnafımız çok mağdur oluyor.
Bu son 10 gün içerisinde belediyenin önündeki caddenin kapalı olması sebebiyle burada bulunan esnaflarımız iş yerlerini açamıyor, insanlar buradan gidip gelemiyor, esnaflarımızın kira ve işçi maliyetleri ceplerinden gidiyor. Bu güzergâhta bulunan mağazalar kepenk kapatma seviyesine gelmişler” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KAYMAKAM BÖYÜK, 9 KÖYDE TALEPLERİ DİNLEDİ
- 02ANNE VE BEBEK SAĞLIĞINA EVDE TAKİP
- 03GERSAN ELEKTRİK ABD PAZARINDA!
- 04BEŞEVLER VE HUZUR MAHALLELERİNDE PARKE YAMA ÇALIŞMASI
- 05FERDİ KURT’UN EKİBİNE AHMET AŞSIZ KATILDI
- 06VALİ CANALP’TEN KAYMAKAM ARSLANŞAHİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
- 07BATMAN'IN LEZZET HİKAYESİ YAZILACAK
- 08VALİ CANALP “AİLEYİ VE TOPLUMU MERKEZE ALAN BİR SİSTEM KURDUK”
- 0919 MAYIS HAVUZU YİNE EN TEMİZ HAVUZ OLDU
- 10BATMAN’IN SICAĞINA RENKLİ DOKUNUŞ
- 11Venezuelalı forvet Cordova, Batman Petrolspor’da
- 12UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 6 KİŞİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
- 13600 TON ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI
- 14TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR
- 15MHP’DEN BAKAN MEMİŞOĞLU'NA BATMAN'IN SAĞLIK RAPORU




Henüz Yorum yok