15 Temmuz şehitlerinin fotoları FETÖ'den kapatılan okullarına asıldı
Yaklaşık 2 yıl yıl önce Kanun Hükmünde Kararnameyle FETÖ'yle bağlantılı oldukları gerekçesiyle Batman'da faaliyet gösteren Özel Batman İrfan Ana Sınıf, İlkokulu ve Ortaokulu kapatılarak, isimleri 15 Temmuz Şehitleri Ana Okulu, 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu ve 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu olarak değiştirildi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde eğitim-öğretime açılan okullara, 15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit düşen vatandaşların fotoğrafları asıldı.
Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, 15 Temmuz Şehitleri Okullarını ziyaret etti. Kurtaran, ilk olarak öğretmen ve öğrencilerin 15 Temmuz Şehitleri anısına yaptıkları çalışmaları inceleyerek, çalışmada yer alan öğrencilerle bir süre sohbet etti.
Kurtaran, öğrencilere, 15 Temmuz şehitleriyle ilgili yaptıkları çalışmanın, darbe girişiminin yeni nesillere anlatılması ve unutulmaması için önemli olduğunu ifade etti.
Burada yaptığı konuşmada Kurtaran, "Böyle bir hain ve alçak darbe girişiminin bir daha tekerrür etmemesi için öğrencilerimizi en iyi şekilde bilinçlendirmemiz gerekiyor. 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu, 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu ve 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu idarecileri ve ekipleri çok güzel bir çalışma yapmışlar. Burada 15 Temmuz Şehitleri Köşemiz var ve o gece kaybettiğimiz genç şehitlerimizin bazılarının fotoğrafları güzel bir kompozisyonla asılmış. Bu aynı zamanda burada okuyan çocuklarında gönüllerine nakşedilen bir çalışmadır. Özellikle Değerler Eğitimi kapsamında böyle çalışmalar yapılması çocuklarımıza milli bir şuur kazandırıyor." diye konuştu.
Kurtaran, daha sonra 15 Temmuz Şehitleri Anaokuluna geçerek sınıfları ziyaret edip, minik öğrencilerle bir süre sohbet etti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN BAK “BARIŞ İÇİNDE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 02YAZ SPOR OKULLARINDA YÜZME HEYECANI
- 03DEM PARTİ'DEN ŞİDDETE KARŞI YÜRÜYÜŞ”
- 04AK PARTİ’DEN COŞKULU DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
- 05HÜDA PAR’DAN KARMA EĞİTİME İLİŞKİN KANUN TEKLİFİ
- 06BAĞIMSIZ BATMAN GAZETESİ 2. YILINI KUTLADI
- 07FİRARİ HÜKÜMLÜ YOLCU MİNİBÜSÜNDE YAKALANDI
- 08ŞEYH HEVİNDA ZİYARETGÂHI RESTORE EDİLİYOR
- 09Bakan Bak, Batman'da Külliye ve Kütüphanede İncelemelerde Bulundu
- 10Kardelen Mahallesi'nde Korkutan Yangın
- 11Batman'da Motosiklet ile Bisiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
- 12BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 13“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”
- 14EKİNCİ “SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM İÇİN KÖPRÜ OLACAĞIZ”
- 15235 ASANSÖR MÜHÜRLENEREK KULLANIMA KAPATILDI




Henüz Yorum yok