Muhtarlar ve kurum müdürleri bir araya geldi
Batman Valiliği tarafından organize edilen iftar yemeğinde, kentteki muhtarlar ve kamu kurum müdürleri bir araya geldi. İftar yemeğine Vali Ahmet Deniz, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, kamu kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Vali Deniz, Ramazan ayının birlik, beraberlik, huzur ve güven içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.
Muhtarlara hitaben bir konuşma yapan Vali Deniz, "Vatandaşa ulaşma açısından onların istek ve taleplerini getirenler sizlersiniz. Kurum müdürlerimiz de aramızdalar bu gün hep beraberiz. Çünkü her zaman beraber çalışıyoruz. Karşılıklı arz talep ilişkilerini, kurumlarımız sizlerle beraber çözüm üretmeye çalışıyoruz. Çünkü doğrusu da budur. Sizler direk alandasınız, vatandaşlarımızın isteklerini bizlere kurumlarımıza ileten kişilersiniz. Çok güzel, uyumlu, ahenkli bir çalışma sistemimiz var. Çok da güzel gidiyor. Allah (celle celaluhu) sizlerden razı olsun.” dedi.
Herkesin muhtaçlarla dayanışma içerisinde olması gerektiğini belirten Vali Deniz, “Halkımızın ihtiyaç ve talebini yerine getirmek özellikle fakir ve fukaranın istek, talep ve isteklerini karşılamak. Bizim ulaşamadığımız birileri varsa mutlaka ve mutlaka bize iletin. Özellikle Ramazan ayında herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ramazanın rahmeti, bereketi ve güzelliklerini bütün insanlarımıza iletmeye çalışıyoruz. Eğer bir yerde ulaşamadığımız bir sıkıntı varsa o bizi üzer. İnşallah ilimiz güzel, canlı, hareketli daha da güzele gidecek bunu hep beraber sağlayacağız. Yeter ki birlik beraberliğimizden ve kardeşlik hukukumuzdan taviz vermeyelim.” ifadelerini kullandı.

“Biz insanlarımıza hizmet için buradayız”
İnsanlara hizmet için görevde olduklarını söyleyen Vali Deniz, “Huzur olunca yatırımcılar, turizmciler gelir. Otellerin yüzde 80’i dolu. Organize sanayide kamulaştırmayı bitirdik. Parselasyon işlemlerine başladık. Yakın zamanda tahsiste bulunacağız. 150-200 tane firma var. Bu firmalar huzur oluğu için geliyorlar. Biz insanlarımıza hizmet için buradayız. Türkiye vatandaşıyla beraber büyük bir devlet halk olmadan devlet diye bir şey olmaz. Türkiye’ye yönelik büyük operasyonların yapıldığını görüyorsunuz. Bu operasyonlar Türkiye kendine geldiği için yapılıyor. Kendimize geldik biraz etrafa ne oluyor demeye başladık her türlü tehdit, şantaj, darbe girişimi, terör örgütleri saldırıyorlar. Ancak bu cendereden biz bir ve beraber olarak kardeşçe yürekli bir şekilde kenetlenerek çıkarız.” diye konuştu.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’TEN 15 TEMMUZ MESAJI “İRADE BİZİM, ZAFER BİZİM”
- 02Batman’ın Lezzet Mirası Emin Ellerde
- 03Başkan Çetin : "15 Temmuz ruhu sonsuza dek payidar kalacak"
- 04Batman’da Sokakta Dehşet: Tartıştığı Şahıs Tarafından İki Ayağından Vuruldu!
- 05HASANKEYF'TE VERGİ DENETİMİ
- 06Batman Havalimanı’nda Yolcu Sayısı 408 Bini Aştı
- 07DESPAŞ ENERJİ'DEN DİJİTAL DÖNÜŞÜM HAMLESİ
- 08GÜNGÖR : "BATMAN GÜZELLİKLERİYLE ANILSIN"
- 09ŞAHİN : 15 TEMMUZ UNUTULMAMALI
- 10ODUNCU'DAN LÖSEMİ İLACI İÇİN ÖNERGE
- 11TÜZÜN'DEN 15 TEMMUZ MESAJI
- 12Başkan Şansi : "Milletimiz canı pahasına geleceğine sahip çıktı"
- 13“ULUSLARARASI UÇUŞLAR BATMAN TURİZMİ İÇİN TARİHİ DÖNÜM NOKTASI”
- 14KOZLUK GENELİNDE ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 15BATMANLI SERHAT TUNÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU




Henüz Yorum yok