Batman’da kapatılan okula “Milletin Malı Milletin Hizmetinde” afişi asıldı
BATMAN /2016-07-29 15:33:36
Olağanüstü hali kapsayan Kanun Hükmünde Kararnameyle “Paralel Yapı” ile bağlantılı oldukları gerekçesiyle Batman'da eğitim kurumları ile çok sayıda dernek kapatılarak, hazineye geçti.
Batman’da paralel yapıyla bağlantılı olduğu gerekçesiyle Batman Özel İrfan Okulları ile Mehmet Sıddık Tekin Lisesi kapatılarak, üzerine mühür vuruldu. Ayrıca Özel İrfan Okullarının tabelaları sökülerek, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okula Türkiye bayrağı ile “Milletin Malı Milletin Hizmetinde” yazılı afiş asıldığı görüldü.
Konuyla ilgili görüştüğümüz İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran İLKHA muhabirine yaptığı açıklamada, kapatılan okulun devlet okulu olarak 19 Eylül Pazartesi günü itibariyle eğitim-öğretimin hizmete gireceğini söyledi.
“Okullara darbe girişimi sırasında şehit olanların isimleri verilecek”
Okullarla ilgili yapılması öngörülen çalışmalarla ilgili Kurtaran, şu bilgileri paylaştı: “Bu okullarla ilgili planımız, bir bağımsız ilkokul, anaokulu ve bir de imam hatip ortaokulu oluşturmaktır. Bu okullarımıza 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan vatandaşlarımızın isimlerini vermemiz öngörülüyor. Bu okullarda daha önce okuyan öğrencilerimiz istedikleri takdirde yine burada okuyabilirler. Burada okuyan öğrencilerle ilgili bakanlığımız gerekli tedbirleri aldı. Okullara bakanlığımız öğretmen alımı da yapacaktır. Burada norm fazlası olan öğretmenleri burada görevlendireceğiz. Bir de atama yapılacak öğretmenler görev yapacaktır. En kısa sürede bu okullarımızda idareci ve öğretmen görevlendirmesi yapacağız.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 02“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 03CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 04BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 05BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 06İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 07BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ
- 08VALİ CANALP, KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI
- 09Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Kaya’dan sezon sonu değerlendirmesi
- 10ADLİYE ÖNÜNDE ''ADALET'' ÇAĞRISI''
- 11“KÖYLERİMİZİN HER İHTİYACI BİZİM SORUMLULUĞUMUZDUR”
- 12PETROLCITY AVM’DEN 2 OTOMOBİL KAMPANYASI BAŞLADI
- 13SAADET’TEN EĞİTİM HAMLESİ
- 14BATMAN CEZAEVİ’NDEKİ ŞÜPHELİ ÖLÜMLER MECLİS GÜNDEMİNDE
- 15Şehir İçi Trafikte Süper Mario Oyunu




Henüz Yorum yok