Çeşitli suçlardan 7 kişi yakalandı
Batman'da çeşitli suçlardan 7 kişinin yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.
Batman’da ruhsatsız silah ve esrar bulunduran 3 şahıs, yankesicilik ile hırsızlıktan 4 olmak üzere toplamda 7 şahıs yakalandı.
Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bir adreste yapılan silahlı kavga olayına müdahale edildiği, olay yerinde bir adet tabanca, şarjör, 7 adet fişek ve B.G. isimli şahsın kaba üst aramasında 8.8 gram uyuşturucu madde ele geçirildiği ve olayla ilgili 3 şahsın adli makamlara sevk edildiği bildirildi.
Açıklamanın devamında, "Durumundan şüphelenilerek durdurulan M.G. isimli şahsın uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama suçundan arandığı tespit edilerek gözaltına alınmıştır. Yine yapılan kontroller sırasında durumundan şüphelenilerek durdurulan A.C. isimli şahsın 7 ayrı suçtan arandığı, cezaevi firarisi olduğu ve toplamda 20 yıl 7 ay 10 gün kesilmiş cezası bulunduğu tespit edilmiş olup, gözaltına alınmıştır. Şahıs, İl Emniyet Müdürlüğümüzde tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir." denildi.
Ayrıca açıklamada şu ifadelere yer verildi:" Ayrıca, 24 Eylül tarihinde Çarşı Mahallesi'nde bir bayanın çantasındaki cüzdanında bulunan 3 bin TL ve kimlik kartının ‘yankesicilik’ suretiyle çalınması olayına karışan 2 yaşı büyük ve bir yaşı küçük bayan yakalanmış, yaşı küçük şahıs yapılan işlemlerin ardından Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Konu ile ilgili gözaltına alınan diğer 2 şüpheli şahıs ise tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir."
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 02ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 03BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 04Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 05OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 07M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 08AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 09CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 102 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 11Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu
- 12İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 13BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 14VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 15GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ




Henüz Yorum yok