RAMANLI: BU ZULÜM SON BULSUN
HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında birçok başlıkta değerlendirmelerde bulundu.
HÜDA PAR Sözcüsü ve batman Milletvekili Serkan Ramanlı, TBMM’de düzenlediği basın toplantı sında süresiz nafaka uygulamasından kamu projelerine, planlı evde doğumdan çiftçilerin yaşadığı sorunlara kadar birçok başlıkta değerlendirmelerde bulundu.
NAFAKA SÜRELİ VE ÖLÇÜLÜ OLMALI
Süresiz nafakanın özellikle kısa süren evliliklerde mağduriyetlere yol açtığını belirten Ramanlı, nafaka sisteminin evlilik süresiyle orantılı, süreli ve ölçülü hale getirilmesi gerektiğini söyledi.
boş anma davalarının makul sürede sonuçlandırılmasına yönelik yasal düzenlemelerin de hayata geçirilmesi çağrısında bulundu.
KAMU PROJELERİNDE “TEMSİL SORUMLULUĞU” VURGUSU
aile temalı projelerde yer alan isimlerin toplumsal değerlerle uyumlu olması gerektiğini ifade eden Ramanlı, aile değerleriyle çatışan kişilerin kamu projelerinde yer almasının güven sorununa neden olabileceğini dile getirdi.
PLANLI EVDE DOĞUM ÖNERİSİ
Her ailenin doğum yerini seçme hakkı bulunduğunu belirten Ramanlı, uygun gebeliklerde planlı evde doğumun kamusal sağlık hizmetleri kapsamında tanımlanmasının önemli bir ihtiyaç olduğunu söyledi.
ÇİFTÇİLER İÇİN ÇAĞRI
Elazığ’ın Kovancılar ilçesindeki pancar üreticilerinin kapasite yetersizliği ve artan maliyetler nedeniyle zorlandığını aktaran Ramanlı, fabrikanın kapasitesinin artırılması, yeni alım noktalarının oluşturulması ve nakliye yükünün hafifletilmesi çağrısında bulundu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAB-GED Başkanı Demir: Radyolar hak ettikleri destek ve değeri görmüyor!
- 02KADINLARA DESTEK ÇALIŞMALARI MAHALLEDE ELE ALINDI
- 03MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI
- 04YEŞİLÇAM VE NOSTALJİ GECESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 05BATSO, TRC3 BÖLGESİ İÇİN DİKA MASASINDA
- 06ELİF NAZ KÖSEOĞLU SOFYA’DAN MADALYALARLA DÖNDÜ
- 07BATMAN TARAFSIZ 12 YAŞINDA
- 08KÜLTÜR VE SANATTA 4,6 MİLYONLUK KATILIM
- 09AÇIK SİNÜS LİFT VE İMPLANT BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 10KOZLUK’TA ÖĞRETMENLERE KANSER FARKINDALIK EĞİTİMİ
- 11YAKLAŞIK BİN YETİM ÇOCUĞUN YÜZÜ GÜLDÜ
- 12RAMANLI: BU ZULÜM SON BULSUN
- 13İHH, YARDIMLARI 5 BİN AİLEYE ULAŞTIRACAK
- 14BATMAN’IN NÜFUSU 662 BİN 626’YA YÜKSELDİ
- 15Oduncu, “Bölge takımlarına yönelik ırkçı saldırılar meclis gündeminde”




Henüz Yorum yok