MAVİ YEŞİL BATMAN’DA 2. ETAP BAŞLADI
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp öncülüğünde Mavi Yeşil Batman Projesi’nin ikinci etap çalışmaları başladı.
Toplam 2.050 dönümlük alanda inşa edilen projenin 700 dönümlük 2. etabı, kentin sosyal yaşamına önemli katkı sağlayacak.
GENİŞ YAŞAM VE EĞLENCE ALANI GELİYOR
İkinci etapta; 4,3 kilometrelik yürüyüş ve koşu parkuru, geniş peyzaj düzenlemeleri, tematik hayvanat bahçesi, dinlenme ve seyir alanları yer alacak. Ayrıca gençler ve aileler için dönme dolap, roller coaster, pinball salonları, atlı karınca, kaykay pisti, restoran ve kafelerin bulunduğu geniş bir eğlence bölümü planlanıyor.
MODERN MİMARİYE SAHİP YENİ NESİL CAMİ
proje alanı içerisinde modern tasarımıyla dikkat çeken yeni nesil bir cami de vatandaşların hizmetine sunulacak.
DOĞA İÇİNDE YÜRÜYÜŞ VE HUZURLU DİNLENME NOKTALARI
Yürüyüş parkuruna gölgelikli kamelyalar, seyir terasları, dinlenme alanları, banklar ve aydınlatma sistemleri yerleştirilecek. Böylece vatandaşlara doğa ile iç içe, güvenli ve huzurlu bir yaşam alanı oluşturulacak.
50 DÖNÜMLÜK TEMATİK HAYVANAT BAHÇESİ
Projenin dikkat çeken bölümlerinden biri olan 50 dönümlük tematik hayvanat bahçesi, farklı yaşam adaları, çocuklara yönelik etkileşimli eğitim alanları ve gözlem noktalarıyla doğa farkındalığını artırmayı hedefliyor.
GÜVENLİ ULAŞIM VE OTOPARK ALANLARI
Vatandaşların bölgeye rahat ulaşabilmesi için geniş araç otoparkları planlandı. Proje kapsamında araç ve yaya geçişleri birbirinden ayrılarak güvenli bir trafik düzeni oluşturulacak.
Mavi Yeşil Batman , tamamlandığında Batman’ın en büyük sosyal yaşam alanlarından biri olacak ve şehrin çehresini önemli ölçüde değiştirecek.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 012.KUZEY ÇEVRE YOLU MARANGOZ VE MOBİLYACILAR SİTESİNDEN GEÇECEK
- 02MAVİ YEŞİL BATMAN’DA 2. ETAP BAŞLADI
- 03MALİ MEVZUAT İÇİN İKİ ODA ARASINDA TEMAS
- 04850 ÇOCUĞA MONT VE BOT YARDIMI
- 05STK’lardan Necat Nasıroğlu Külliyesi İçin “Manevi Kimlik Korunsun” Çağrısı
- 06YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
- 07TEKSTİLDE KRİZ DERİNLEŞİYOR, GENÇ İSTİHDAMI TEHLİKEDE
- 08Batmanlı Başhekim görevinden istifa etti
- 09“BÜTÇE VAR, ADALET YOK”
- 10VALİ CANALP “BATMAN’DA SUÇ AZALIYOR, GÜVEN ARTIYOR”
- 1113. KADIN BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 12ÇİFTÇİ “YENİ PROJELERİ TAMAMLAMAK İÇİN 4 YIL DAHA OYLARINIZA TALİBİM’”
- 13BELEDİYE, SON 3,5 YILDA 42 YENİ PARK KENTE KAZANDIRDI
- 14“56 YILDIR YÖNÜMÜZ TARİHSEL SORUMLULUK”
- 15ŞAHİN: ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ




Henüz Yorum yok