20 Bin kişi spor faaliyetlerine katıldı

20 Bin kişi spor faaliyetlerine katıldı

1955 Batman Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde gerçekleştirilen sportif faaliyetler, TP Kristal Park’ta düzenlenen akşam yemeğiyle tanıtıldı.
 
 Programa Vali Hulusi Şahin, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür, 1955 Batman Belediyesi Spor Kulübü Başkanı aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, iş adamları, bazı STK temsilcileri, antrenörler ve sporcular katıldı.
 
Başkan Vekili Aksoy, göreve geldikleri günden bugüne kadar 8 binin üzerinde lisanslı, genel toplamda 20 binin üzerinde de çocuk ve vatandaşın Batman Belediyesinin Sporsal faaliyetlerinden yararlandığının altını çizerken, şöyle devam etti;
 
 “2016'nın Eylül ayından bugüne kadar Batmanlı gençler spor dallarında büyük başarılar elde etti. Bu başarı iyi çalışma, iyi organize olma, iyi niyet ve hizmet odaklı çalışma sonucunda olmuştur. Batmanlı çocuklar Avrupa'da, ülkemizi büyük başarılarla temsil etmeye devam edeceklerine ve bunu hak ettiklerine inanıyorum” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler