AK PART'DEN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

Nasıroğlu “Seçimin kaybedeni DEM Parti’dir”

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, 31 Mart'ta yapılan yerel seçim süreci ve seçim sonuçlarını değerlendirmek amacıyla Batman'daki basın mensuplarıyla bir araya geldi.
 
TAM KADRO BASINLA BULUŞTU
 
AK Parti Batman İl Başkanlığı tarafından organize edilen İftar programı ve seçim değerlendirme toplantısına İl Başkanı Akif Gür, seçim yarışına katılan AK Parti'nin seçilen ve seçilemeyen Belediye Başkan adayları katıldı. TPAO Kristal Park'ta yapılan seçim süreci değerlendirme toplantısına Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık, Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, Sason Belediye Başkanı İrfan Demir, Yücebağ Belde Belediye başkanı Abdullah Bil, Bekirhan Belde Belediye Başkanı Fırat Karabulut, Beşiri eski belediye başkanı Sait Karabulut, Hasankeyf' eski belediye başkan adayı Adnan Can ve Balpınar eski Belde Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, Gercüş İlçe Başkanı İbrahim Torlak, Hasankeyf İlçe Başkanı Nevzat Dilekçi, Kozluk İlçe Başkanı Abdüllatif Baltaş, Sason İlçe Başkanı Mehmet Böğüş, Beşiri İlçe Başkanı Abdurrahman Şen, Yücebağ Belde Başkanı Ethem Çetinkaya ve Bekirhan Belde Başkanı Ümit Bulat katılarak il ve ilçelerindeki seçim çalışması hakkında bilgilendirmelerde bulundular.
 
'BATMAN GENELİNDE 5 BELEDİYE KAZANDIK'
 
31 Mart seçimlerini yerel yönetimler seçimi olduğunu hatırlatan Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, "Batman genelinde parti olarak 5 belediyeyi kazandık diğer partilerin toplamında 6 belediye kazanıldı" dedi. Gazetecilerin de sorularını yanıtlayan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, "Hem Türkiye'de hem Batman’da genel bir seçimden çıkılmış gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Oysa 31 Mart seçimleri yerel seçimdir. Bugün Batman'da genel seçim olsaydı biz bu oylarla 4 milletvekili çıkarıyor olurduk. Tekrar diyoruz ki bu bir mahalli idareler seçimidir. Batman genelinde 5 belediye kazandık. Diğer partilerin toplamı ise 6 belediye almış. Dolayısıyla belediye başkanlığı olarak da baktığınız da bizim bir başarımız var. Bu başarının içerisinde 3 büyük ilçeyi kazanmakla beraber 2 tane de beldeyi kazandık. Batman genelinde seçilen 11 belediye başkanını da tebrik ediyorum. İnşallah Batman’a güzel hizmetler kazandırırlar. Batman'da belediye seçimleri sonrası uzun yıllardır yaşamadığımız olaylar tekrar etmeye başladı. Gene sokaklar da ateşler yakıldı ve silahlar ateşlendi. Yine çocuklarımızın eline taş verildi. Bunun vebali birilerinin boynunadır. Çocuklarımızı ve gençlerimizi kirli emellerine alet etmeye çalışanlar var ve bunlara sesleniyorum. Yapmayın, etmeyin, yazıktır, günahtır. Bu çocukların geleceğini karartmayın. Biz istiyoruz ki çocuklarımız eline kalem ve kitap alsın. Teknoloji ve bilimle ilgilensinler. Biz çocuklarımızın iyi bir geleceğe ve parlak bir istikbale sahip olmalarını sağlamak için çalışıyoruz'' diye konuştu.
 
'SEÇİMLERİN KAYBEDENİ DEM PARTİDİR'
 
Batman'da oy kullanma oranının yüzde 69'da kaldığını ifade eden Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Ülke genelindeki ekonomik dalgalanma sandığı olumsuz yönde etkilediğini söyledi. Seçimlerin asıl kaybedeni DEM Parti'nin olduğunu ifade eden Nasıroğlu,''DEM Parti geçen seçimde 4 Belediye kazanmıştı. Bu seçimde ise 2 Belediyeyi kazandı. Önümüzde bir süreç var ve bu süreçte dört yıl daha iktidar partisi Milletvekili olarak görev yapacağım. Her zaman olduğu gibi Batman için yapılması gereken ne varsa bunu hayata geçirmek için elimden gelen çabayı sarf edeceğim. Toplumun hangi kesiminden olursa olsun biz kimseyi ötekileştirmiyoruz. Bizim şehrimize olan bir sevdamız var. Biz hizmet etmeye ve vatandaşlarımıza yardımcı olmaya devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler