AK PARTİLİ GENÇLERDEN 'İFTARA 5 KALA' ETKİNLİĞİ

AK PARTİLİ GENÇLERDEN 'İFTARA 5 KALA' ETKİNLİĞİ

AK Parti Batman İl Gençlik Kolları üyeleri, Ramazan'da 'İftara 5 Kala' sloganıyla iftarda evine yetişemeyen vatandaşlara hazırladıkları kumanyaları ikram etti.
 
AK Parti Batman İl Gençlik Kolları tarafından iftara yetişemeyen vatandaşlar için 'İftara 5 Kala' projesi ile şehrin yoğun kavşaklarında kumanya dağıtıldı.
 
 
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Alper Yasin Aslan'ın katıldığı etkinlikte iftarı evinde açamayıp trafikte kalan vatandaşlara İftara 5 Kala projesi ile kumanya paketi dağıtılarak iftarlarını açmaları sağlandı. İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Yasin Aslan konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Ramazan ayında yardımlaşma ve paylaşma konularındaki hassasiyetin daha da arttığını söyledi. Projenin iftar için evine yetişemeyen, yolda, trafikte olan vatandaşlara yönelik olduğunu aktaran Aslan, şöyle konuştu : "İftara Beş Kala etkinliğini bu yılda Ramazan ayının ilk gününden başladık. İftara yetişemeyen vatandaşlarımıza şehrin belli noktalarında ikramlar veriyoruz. Yapmış olduğumuz bu etkinlikle amacımız bir nebze de olsa Ramazanın güzelliğini paylaşmak gönüllere dokunmaktır’’ dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler