AK Parti 6.Kadın Kolları Olağan Kongresi yapıldı

AK Parti 6.Kadın Kolları Olağan Kongresi yapıldı

Kültür İl Müdürlüğünde düzenlenen programa, partililer ateşleri ölçüldükten sonra alındı, kongrede sosyal mesafeye ve maske kullanımına özen gösterildi.

Kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajının okunması ile başladı. İnandığın yolda yürü” sloganı ile yapılan  olan 6.Kadın Kolları Olağan Kongresine  AK Parti  Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Genel Merkez Kadın Kolları MYK üyesi Ümmügülsüm Ümütlü ve Genel merkez MKYK üyesi Elif Gülsüm Yılmaz'da katıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Seval Aksoy, Kadın Kolları Başkanlığına seçildi.

ÖZDEMİR ‘PANDEMİNE ÇOK DEĞERLERİMİZİ KAYBETTİK’

 Burada konuşan Milletvekili Özdemir, “Kongremiz hayırlı uğurlu olsun. Bu pandemi sürecinde çok değerlerimizi kaybettik. Rabbim vefat edenlere rahmetiyle muamelede bulunsun ve hastalarımıza şifa versin. Bölgede siyaset yapmak kolay değil. Bölgemizde, özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesinde zor bir siyaset hakimdir.  Bazen dişe diş tabir edilen şekilde, bazen kavgayla, bazen de ortalıkta beklide hiç istemediğimiz olaylarla maalesef seçim dönemlerini geçirdik. Seval Başkan, 2009 seçimlerinde kendisi gibi çok cengaver kadınlar da var aramızda, kardeşlerimiz var. Onun nezdinde hepsine teşekkür ediyorum. 2014 seçimlerinde Seval Başkanın kendisi de vardı. Badireler atlatarak, mücadeleyle bugünlere kadar geldi. Onun için bu makam sana çok yakışıyor. Hayırlı Olsun” dedi.

AKSOY ‘GÖNÜLLERE DOKUNACAĞIZ’

Ak Parti  Batman Kadın Kolları  Başkanı Seval Aksoy da, “Her zaman iman ve inançla çıktığımız bu yolda, hep birlikte memleketimize ve ülkemize hizmet etmek bizleri mutlu kılacaktır. Ak kadınlar olarak bu yola çıkarken, sonbahar yaprakları gibi dökülen değil, ilkbahar çiçekleri gibi yeniden açan ve her açtığında, farklı renklerin verdiği ruh güzelliği gibi, memleketimize ve ülkemize hizmet noktasında gönüllere dokunacağımıza söz veriyoruz” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler