“AYLIK TOPLANTI SASONDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ”

AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, il yönetimi ile beraber Sason’daydı.

Sason İlçe Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirip ilçe yönetimleri ile bir araya geldi.

Sason merkez ilçede yapılan toplantıda konuşan Murat Güneştekin: “Biz hizmet için varız ve hizmet yapmak için buradayız. Bizden önce nereye gittiği belli olmayan vergilerimiz bizim zamanımızda halkımıza hizmet olarak geri dönmektedir.

“MÜSLÜMANLIĞIMIZLA ŞÜKRETMELİYİZ”

“Devletin başında öyle bir lider var ki hiçbir din ve mezheb ayrımı yapmaksızın herkesi kucaklayıp, birlik beraberliğimiz için elinden geleni yapıyor dedi.

“İHANET İÇİNDE OLURSAK MUVAFFAK OLAMAYIZ”

Çıktığımız seferde zafer bekliyorsak, birbirimize karşı ihanet içinde olmayıp dürüst davranmalı ve birlik beraberlik içinde olmalıyız. Emin olmalıyız ki bu şekilde hareket edersek, Allah bu kutlu yolda bizlere muvaffakiyeti nasip edecektir. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Dedi. Toplantı sonrasında Sason'da 4-6 yaş grubu çocukların eğitim gördüğü Kur'an kursları yararına düzenlenen kermese katılım sağlayan Güneştekin, daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulunup meydan çay evinde vatandaşlarla bir araya geldi. Bir süre vatandaşlarla sohbet eden Başkan Güneştekin daha sonra Sason belediyesini, kaymakamlığı, 15 Temmuz demokrasi mesire alanını ve kur’an kursu yurdunu ziyaret etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler