BADER’DEN İSTANBUL GEZİSİ

BADER’DEN İSTANBUL GEZİSİ

Merkezi İstanbul’da bulunan BADER – Batmanlıar Derneği geçtiğimiz hafta sonu Baatmanlıları bir araya getirerek, iki otobüs ile İstanbul’un belirli yerlerini gezdirdi.

 

BADER Balkanı Mustafa Kaya, gezi ile ilgili şu açıklamalarda bulundu. Kaya  “Batmanlılar BADER  Derneği olarak Büyükşehir Belediyesinden talep ettiğimiz 45 kişilik 2 adet otobüse 113 kişiyi sığdırarak hemşerilerimizi Yerebatan sarnıcı'na götürdük.Yerebatan sarıncının ardından, miniatürk'e götürdük. Miniatürk’te bir saati sürede Batmanlı kardeşlerimiz doyasıya dolaştılar. Eğlendiler.

Ardından 1453 Panorama müzesini dolaştık ve daha sonra Batmanlı kardeşlerimiz ile beraber Bakırköy'de Botanik Park restoranta aynı sofrada yemek yedik. Daha sonra araçlarımıza bindiğimiz  adrese doğru yola çıktık. hemşirelerimizi evlerine bıraktık. Batmanlı kardeşlerimizin dualarını aldık. Tüm hemşerilerimiz memnun kaldılar bu vesileyle 90 kişilik  iki otobüse 113 kişi doldurarak  bu pazar günü sabahında güzel bir gezi programı düzenledik. programlarımız sık sık  devam edecek.

bu vesileyle İstanbul'da ki 145 bine yakın hemşerilerimizle bir araya gelene kadar İnşallah programlarımıza devam edeceğiz. Bu konuda bize yardımcı olan İBB STK Sivil Toplum Kuruluşu Müdürü Vedat Kara Beye ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Katılmak isteyip de katılamayan hemşerilerimiz oldu. İnşallah Önümüzdeki ayda yapacağımız gezi programlarına kendilerini dahil edeceğiz.  Katılım sağlayan ve gelemeyen tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz. Gezilerimiz ve etkinliklerimiz devam edecek.

Batman ailesi olarak birliğimiz, beraberliğimiz, Kardeşliğimiz daim olsun”

 

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler