BALPINAR ÇÖP ARABASI KAZA YAPTI

BALPINAR ÇÖP ARABASI KAZA YAPTI

Batman’ýn Balpýnar Belde Belediyesi’ne ait çöp aracý devrildi. Þoför ile iki temizlik görevlisi hafif yaralandý. Kaza, bu sabah 09.00 sýralarýnda meydana geldi.
 
Batman’ýn Balpýnar Belde Belediyesi’ne ait çöp aracý devrildi. Þoför ile iki temizlik görevlisi hafif yaralandý. Kaza, bu sabah 09.00 sýralarýnda meydana geldi. Görünmez kaza, Güney çevre yolundaki TPAO yolu virajýnda yaþandý. Sürücüsü tespit edilemeyen 26 DL 647 plakalý ticari araca yol verdiði sýrada Kemal Konuþ yönetimindeki 72 EN 907 plakalý çöp araç, refuja çarparak devrildi. Çöp aracýndaki sürücü Kemal Konuþ, temizlik görevlileri Ömer Çetin ve Ercan Bayam yaralandý. Yaralýlar, Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde tedavi altýna alýndý.
 
Kaza sonrasý Hastaneye giden Belediye Baþkaný Hüseyin Geylani, yaralý iþçilerin saðlýk durumunun iyi olduðunu belirterek: “Görevlilerimiz çöp atýklarýný her gün Raman Daðý’ndaki atýk alanýna götürüyor. Teiaþ ile TPAO virajýnda yaþanan kazada çalýþanlarýmýz yine ucuz atlattý” dedi. Kazada iki araçta da maddi hasar oluþtu.

Henüz Yorum yok

Ýlk yorumu siz yazýn.

Yorum Býrakýn

E-Mail adresiniz yayýnlanmaz.







Diðer Haberler